Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

1,0 benzin 68hk nysynet

Kr. 14.695,-

Sælgers annoncer Annoncer fra Laped (2)

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Toyota / Aygo"

Opret favoritsøgning

Er en billig mikrobil lige noget for dig? Så find en brugt Toyota Aygo på GulogGratis.dk


På GulogGratis.dk kan du købe en brugt Toyota Aygo til en fornuftig pris

Fantastiske Toyota er til salg på GulogGratis.dk, hvor du kan finde en brugt Aygo til en billig pris. Også Avensis, Yaris og Corolla er til salg, ligesom du kan købe reservedele og styling, som passer til netop din Toyota-model. Selvom du vælger en brugt Toyota Aygo, kan du sagtens få en pæn og velkørende bil, der er nysynet. Du har også valget mellem flere flotte farver fra bronze- og lysblåmetal til rød eller hvid. Uanset om du bor i nord eller syd, lokaliserer du nemt en brugt bil til salg i dit nærområde, når du sorterer din bilsøgning efter omåde på GulogGratis.dk.

Læs mere
Toyota Aygo på GulogGratis.dk: Køb en brugt mikrobil til en billig pris på nettet

Klik dig rundt blandt de mange Toyota-annoncer på GulogGratis.dk og find en brugt Toyota Aygo til en pris, der passer dig. Hvis du mere er til Avensis, Yaris eller Corolla, er alle disse modeller naturligvis også til salg på GulogGratis.dk. Mikrobilen Aygo har været tilgængelig siden 2005 og er primært tilegnet en ung købekreds på det europæiske marked. Modellen har fire siddepladser og fås med enten tre eller fem døre. Bilen bliver fremstillet på firmaets fabrik i Kolín, Tjekkiet, hvor et forenklet produktionsforløb er med til at holde prisen på modellen nede. Af besparelseshensyn er modellens fører- og passagersæde identiske, mens bilens bagerste sideruder på femdørs-modellen er trækruder, hvormed rudeføring og –optræk kan undværes. Der er dog ikke sparet på sikkerheden i Aygo’en, som fik 4 stjerner ud af 5 mulige for personsikkerhed i Euro NCAP’s kollisionstest.

En brugt Toyota Aygo får du til en billig pris på GulogGratis.dk, hvor der også sælges reservedele til den japanske mikrobil

Når du leder efter en brugt Toyota Aygo på GulogGratis.dk, kan du vælge blandt mange forskellige modelvarianter som sælges af enten private eller professionelle bilforhandlere. Den japanske mikrobil har været på markedet siden 2005 og har gennemgået flere facelifts. For eksempel er luftindtagene i frontpartiet blevet modificeret, en ny sidelinie er blevet introduceret og baglygterne har fået kromringe. Ved tilførelsen af Toyota Optimal Drive-konceptet og brugen af friktionsnedsættende motorolie, er modellens brændstofforbrug og CO2-udledning reduceret betydeligt.
Læs mindre