Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Suzuki swift 1,3, 2010 år,

Kr. 26.900,-


Swift

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Suzuki / Swift"

Opret favoritsøgning

Søg efter en brugt Suzuki Swift på GulogGratis.dk og find masser af billige, brugte biler til salg


Køb en brugt Suzuki Swift online: På GulogGratis.dk er der masser af brugte biler til salg

Vælg en brugt Suzuki Swift i sort-, blå- eller sølvmetal: På GulogGratis.dk er den japanske minibil til salg i et væld af farver. Her sælges også andre Suzuki-modeller som Ignis, Liana, Wagon R og Grand Vitara samt reservedele, styling og vinterdæk til alle slags biler. Du kan naturligvis også finde en brugt Suzuki mc på GulogGratis.dk, hvor både private og professionelle forhandlere annoncerer med såvel motorcykler som scootere og knallerter fra den japanske fabrikant.

Læs mere
Klik dig ind på GulogGratis.dk i dag – her finder du hurtigt og nemt en billig, brugt Suzuki Swift til salg

Hvis du har fået lyst til at prøve en af de populære minibiler, er det på GulogGratis.dk du skal starte biljagten. Her sælges nemlig brugte Suzuki Swift til en billig pris. Den japanske minibil har været i produktion siden 1983 og har siden da gennemgået adskillige ændringer. De nyere Swift-modeller er f.eks. større, mere robuste og tungere end de første generationer. Modellen fås som 3- eller 5-dørs hatchback, 4-dørs sedan og 2-dørs cabriolet med motoralternativerne 3- og 4-cyl. benzinmotorer eller 4-cyl. dieselmotorer. En omfattende teknisk modificering betyder, at nyere modeller har motorer med lavere brændstofforbrug, ligesom sikkerheden er vægtet højt i den nye generation: Euro NCAP har kollisionstestet modellen med et resultat på 5 stjerner, som gør Swift til en af de sikreste mini-GTI’er i sin klasse.

Sæt dig til rette i en brugt Suzuki Swift købt på GulogGratis.dk, her er også Ignis, Liana og Wagon R til salg

På GulogGratis.dk kan du gøre en god handel på en brugt Suzuki Swift eller finde reservedele til billig pris. Det japanske firma blev etableret i 1909, men først i 1955 rullede de første Suzuki personbiler ud på vejene. Her var tale om kompakte vogne med en høj ydelse til en lav pris, som derfor hurtigt blev populære i hjemlandet. I mange var firmaet bedst kendt som producent af motorcykler, men Suzuki er i dag et meget populært bilmærke i Danmark.
Læs mindre