Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Suzuki Grand Vitara 2,4 GLX

Kr. 129.400,-

Sælgers annoncer Annoncer fra Thomsens Auto (138)


Grand Vitara

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Suzuki / Grand Vitara"

Opret favoritsøgning

Brugt Suzuki Grand Vitara: På GulogGratis.dk er den seje SUV til salg


Køb en brugt Suzuki Grand Vitara på GulogGratis.dk. Her sælges også Swift, Alto og Splash samt reservedele til bilmodellerne

På GulogGratis.dk er der brugte offroadere til salg. Klik dig for eksempel ind på Suzuki-annoncerne og se nærmere på en brugt Suzuki Grand Vitara 1,9 DDiS, 2,0 TD eller 1,6. Her sælges også reservedele til en billig pris, ligesom en bred vifte af Suzuki-modeller er til salg - fra Alto og Splash til Ignis og Liana. Har du en Grand Vitara, som står og samler støv i garagen? Så sæt den til salg på GulogGratis.dk, hvor masser af potentielle købere sidder klar til at læse din annonce.

Læs mere
Sæt dig bag rattet og tag kampen op med middelsvært terræn i en brugt Suzuki Grand Vitara – såvel 1,9 DDiS som 2,0 TD er til salg på GulogGratis.dk

Vælg en brugt Suzuki Grand Vitara, når du vil have en SUV, som kan lidt mere. Grand Vitara 2,0 TD og 1,9 DDiS er til salg på GulogGratis.dk, hvor der også sælges reservedele til de solide offroadere. Modellen blev introduceret i 1998 i en tre- og femdørsudgave med tilkoblet firehjulstræk. Denne første generation, som var i produktion fra 1998-2005, kunne både fås som lukket model og med softtop.

Køb en billig, brugt Suzuki Grand Vitara på GulogGratis.dk

På GulogGratis.dk sælges forskellige årgange af Suzuki Grand Vitara – find en brugt offroader til en billig pris blandt alle annoncerne. I september 2005 kom anden generation af den komplet nyudviklede Grand Vitara på markedet. Denne model havde permanent firehjulstræk, stiv passagerkabine og integreret chassisramme. På basis af sin akselafstand og frihøjde samt det tekniske udstyr var den nye model velegnet til brug i let til middelsvært terræn og dermed nærmere en offroader end en SUV. I efteråret 2012 gennemgik bilen endnu et facelift, som medførte en ændring af fronten med ny kølergrill samt en modificering af kofangerne.
Læs mindre