Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Alto

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Suzuki / Alto"

Opret favoritsøgning

Der er også en brugt Suzuki Alto til dig på GulogGratis.dk, hvor der sælges masser af brugte biler hver dag


Suzuki Alto på GulogGratis.dk: Find en brugt 1,1 GL eller 1,0 GLS til salg i dit nærområde

Du kan køre af sted i en brugt Suzuki Alto købt til en billig pris på GulogGratis.dk, så snart du har udvalgt den helt rigtige bil for dig blandt annoncerne med brugte biler til salg. Her er bl.a. 1,1 GL og 1,0 GLS i årgangene 2010, 2009 og 2004 til salg, ligesom der også sælges andre Suzuki-modeller som Splash, Ignis, Liana, Swift og Grand Vitara. Det er også på GulogGratis.dk, at du finder en brugt mc samt reservedele til såvel personbiler som motorcykler fra den japanske producent.

Læs mere
Leder du efter en brugt Suzuki Alto? Så besøg GulogGratis.dk og find en billig bil i dag

Vælg en brugt Suzuki Alto, når du vil have en billig bil uden nødvendigvis at gå på kompromis med udstyret. Mikrobilen fra den japanske bil- og motorcykelfabrikant har været på markedet siden 1979 og har gennemgået jævnlige facelifts og modelskift, således at de nyere generationer adskiller sig væsentligt fra de ældre. De nyeste årgange har f.eks. fuld sikkerhedspakke med 6 airbags, udskridningskontrollen ESP, bremseassistent og servostyring. I den nye Alto er pladsen til føreren og forsædepassageren prioriteret højt med store sæder og god benplads, så alle uanset størrelse kan finde en behagelig siddestilling på køreturen.

Køb en brugt Suzuki Alto på GulogGratis.dk, hvor du også finder motorcykler til salg

Den miljøbevidste bilkøber investerer i en brugt Suzuki Alto på GulogGratis.dk, hvor der er masser af miljøvenlige brugte biler til salg. En mikrobil kan sagtens være et miljørigtigt valg: Alto-modellen er en benzin-nøjsom bil, der takket være en økonomisk 3-cylindret motor, kører langt på literen, hvilket både er til fordel for miljøet og din pengepung. Den japanske mikrobil kombinerer et lavt CO2-udslip med lav vægt, lille indre friktion og høj kompression, så motoren udnytter brændstoffet optimalt. Hertil kommer lav vindmodstand, lav vægt og høj gearing, så støjniveauet er behageligt lavt under kørslen.
Læs mindre