Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Octavia 1,6 TDi 115 Style Combi

Kr. 219.700,-

Sælgers annoncer Annoncer fra Aunsbjerg A/S (198)


Octavia

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Skoda / Octavia"

Opret favoritsøgning

Brugte Skoda Octavia sælges på GulogGratis.dk, hvor også Fabia og Superb er til salg


En brugt Skoda Octavia, Fabia eller Superb finder du til gode priser på GulogGratis.dk

GulogGratis.dk kan byde på et stort og varieret udvalg af brugte Skoda til salg. Blandt bilannoncerne finder du både en brugt Octavia, Fabia og Superb til gode priser, og du kan også gøre en billig handel blandt annoncerne med reservedele og tilbehør til alle Skoda-modellerne. Hvis du er på udkig efter en velholdt 1,9 TDi, et par tagbøjler til din Felicia eller noget helt tredje, skal du derfor klikke dig ind på GulogGratis.dk med det samme. Såvel private som professionelle forhandlere sælger brugte biler på GulogGratis.dk, så uanset om du bor i Aalborg, Middelfart eller Hillerød, finder du nemt en forhandler i nærheden af dig.

Læs mere
Den nye Skoda Octavia på GulogGratis.dk: Vælg en topmoderne familiebil

Udvalget af brugte biler til salg på GulogGratis.dk er så stort og varieret, at du har gode chancer for at finde en billig familiebil, som opfylder alle dine krav til rummelighed og sikkerhed. Vælg f.eks. den nye Skoda Octavia, som sætter nye standarder i klassen for mellemstore familiebiler. Modellen udmærker sig ved at have masser af plads til dig og din familie samt innovative sikkerheds- og komfortsystemer. Eksempler herpå er opbevaringsrum til sikkerhedsvesten under førersædet, affaldsspand i sidedøren og multimedieholder til mobil, iPod m.m. Udover det optimerede bagsæde har den nye Octavia-model også smarte opbevaringsløsninger til f.eks. drikkevarer og legetøj samt infotainmentsystemer med touchskærme og optimeret sound system.

Skoda Octavia eller Fabia? Køb en brugt familiebil på GulogGratis.dk

Der er mange ting at veje op imod hinanden, når du skal vælge den helt rigtige familiebil. Først og fremmest skal bilen kunne rumme hele familien og al jeres bagage såvel i dagligdagen som på kør-selv-ferier. Herudover er sikkerheden en vigtig faktor; bilen skal være et trygt og sikkert transportmiddel for både fører og passagerer. Komfort bør også stå højt på ønskelisten, så alle familiemedlemmer, fra de største til de mindste, sidder behageligt uanset køreturens længde.
Læs mindre