Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Skoda Fabia

Kr. 32.500,-


Fabia

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Skoda / Fabia"

Opret favoritsøgning

Køb brugte Skoda Fabia til en god pris på GulogGratis.dk, hvor også Octavia og Felicia er til salg


Brugt Skoda Fabia på GulogGratis.dk: Årets bil i Danmark 2001 er til salg på nettet

På GulogGratis.dk sælges mange forskellige brugte personbiler – derfor kan du være heldig at finde en velholdt brugt Skoda Fabia til en rigtig god pris. Her er også reservedele og andet tilbehør til den populære familiebil til salg, ligesom du kan få et par billige sommer- eller vinterdæk til din bil. Blandt de mange bilannoncer på GulogGratis.dk finder du både Fabia 1,4 og 1,9 samt andre Skoda-modeller som Octavia, Superb og Felicia. Det er både private og professionelle bilhandlere fra hele Danmark, som annoncerer på GulogGratis.dk, derfor finder du nemt en skodaforhandler i nærheden af dig.

Læs mere
Skoda Fabia er til salg på GulogGratis.dk: Gør et populært brugtbilskøb på nettet

En billig, brugt Skoda Fabia finder du på GulogGratis.dk, hvor andre populære Skoda-biler som Octavia, Superb og Felicia også er til salg. Skoda påbegyndte produktionen af Fabiaen i 1999, som afløser for Felicia, der udgik i 2001. Samme år blev Fabiaen valgt til årets bil i Danmark, og den er i dag et populært brugtbilskøb. Modellen findes både som hatchback, sedan og stationcar med tilnavnet Combi og som varebil. Bilen har gennemgået en del ændringer og har bl.a. fået et nyt kølegitter og rat samt den specialudviklede 1,2 HTP-motor med forbedret ydeevne og brændstoføkonomi.

Find en billig familiebil i dag: Brugte Skoda Fabia er til salg på GulogGratis.dk

På GulogGratis.dk kan du købe Skoda Fabia, som er en af de mest sælgende familiebiler i Danmark. Selvom Fabiaen er en minibil, har den masser er plads til hele familien, og den brændstoføkonomiske motor holder udgifterne til benzin nede. Den populære familiebil har et dynamisk og robust ydre med sportslige linjer, mens bilens rummelige kabine er designet med udgangspunkt i familiens daglige behov samt ergonomisk indretning af førerpladsen.
Læs mindre