Annoncen findes ikke længere 😢

Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer eller opret en favoritsøgning nedenfor.
Seat Leon 1P 1.9 tdi 105 hk.
20.000 kr.

Seat Leon 1P 1.9 tdi 105 hk.

Har denne her fornuftige Seat Leon til salg da mit køreselsbehov er blevet ændret. Det er en fin bil der køre rigtig godt i motor og gear. Den har lige fået lavet knastaksel og caps som er et kendt pr...
Har denne her fornuftige Seat Leon til salg da mit køreselsbehov er blevet ændret. Det er en fin bil der køre rigtig godt i motor og gear. Den har lige fået lavet knastaksel og caps som er et kendt problem på den her model. Og i den omgang fik den selvfølgelig os nyt olie og filter. Bilen står på vinterhjul, og har ca halvanden år til syn. Men kan nemt synes igen. Den har kørt 382.000 Fejl og mangler : Der er en højre forskærm som er rustet. Der er lidt bobler ved bagruden i bagklappen. Ellers har den en for lygte der er noget fugt I. Af udstyr har den : Partikel filter. Antispind. El ruder foran. El klap spejle. Centrallås. Og så selvfølgelig alt almindelige udstyr som servostyring og abs og så videre. Sikkert os mere udstyr jeg lige har glemt i farten. Pris ide : 22.000 Kan eventuelt godt tage en billigere bil i bytte hvis man har det.
9000 Aalborg
GetGTI
4 annoncer •
Se butik (4)
Tjek stavning og filtre, forsøg med et bredere søgeord eller opret en favoritsøgning og få besked, når nye annoncer kommer online.