Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Peugeot 407 1,6 hdi

Kr. 36.000,-

Sælgers annoncer Annoncer fra Mikjaer (6)


407

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Peugeot / 407"

Opret favoritsøgning

Køb en brugt Peugeot 407 på GulogGratis.dk eller find de reservedele du står og mangler


Sæt dig bag rattet i en brugt Peugeot 407 – den sælges til en billig pris på GulogGratis.dk

Der er masser af annoncer med brugte Peugeot til salg på GulogGratis.dk. Klik dig for eksempel ind på en brugt 407 1,6 HDi eller en nysynet 2,0 SW. Du kan også tage et kig på de andre Peugeot modeller 207, 206 og 406, som sælges til fair priser. På GulogGratis.dk er der også reservedele og styling samt dæk og fælge til salg, så du altid kan finde netop den del, du står og mangler, eller de alufælge, du længe har ønsket dig, hos en privat eller professionel forhandler i dit nærområde.

Læs mere
Peugeot 407 på GulogGratis.dk: Find en brugt stationcar til en billig pris på nettet

Det er på GulogGratis.dk du finder en brugt Peugeot 407 stationcar til salg til en billig pris. Den store mellemklassebil produceres i Rennes, Bretagne, og fås både som sedan og coupé, men det er stationcar udgaven, som er særligt eftertragtet. Modellen er kendetegnet ved det store luftindtag i frontpartiet samt de bagudrettede forlygter. 407’eren udmærker sig også ved en høj teknisk standard: Modellen har fået 5 stjerner i Euro NCAPs kollisionstest. Gennem sin syvårige produktionstid har bilen gennemgået mindre optiske ændringer, mens de tekniske modifikationer har været mere omfattende. Partikelfilter på dieselmotorerne, kurvebremseregulering og bilturbo-dieselmotorer med over 200 hk er med til at gøre modellen populær i såvel hjemlandet som resten af Europa.

I en brugt Peugeot 407 er der plads til hele familien og al feriebagagen – den populære stationcar er til salg på GulogGratis.dk

På GulogGratis.dk finder du nemt en brugt bil, som er velegnet til kør-selv-ferier; f.eks. er brugte Peugeot 407 stationcar til salg til billige priser. Hvis du starter med at gennemgå bilen grundigt i god tid inden årets kør-selv-ferie, kan du undgå en tur i motorvejens nødspor med en kogende eller punkteret bil. Tjek både bremser, kølervæske og dæk, og undersøg hvordan du skifter pærer og sikringer, hvis uheldet skulle være ude. Med et nyskiftet oliefilter og en passende oliestand, er din bil klar til at tage kampen op med såvel bilkøer som stejle bjergveje.
Læs mindre