Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Peugeot 406 1,8 sedan

Kr. 13.000,-

Sælgers annoncer Annoncer fra AlfMarie (10)

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Peugeot / 406"

Opret favoritsøgning

Peugeot 406 stationcar og coupé er til salg på GulogGratis.dk


Brugt Peugeot 406 til salg: På GulogGratis.dk sælges både sedan og stationcar

Du kan gøre en god og billig bilhandel på nettet, når du klikker dig ind på GulogGratis.dk. Her kan du finde en brugt Peugeot 406 til salg og du kan også købe styling og reservedele som en udstødning, katalysator eller tandrem til din Peugeot. Blandt de mange annoncer finder du både sedan, stationcar og coupé samt scootere, motorcykler og knallerter fra den franske fabrikant.

Læs mere
Peugeot 406 på GulogGratis.dk – brugte biler og reservedele er til salg på nettet

Der er masser af Peugeot 406 til salg på GulogGratis.dk, hvor du kan gøre et billigt fund blandt de mange annoncer med brugte biler til salg. Den franske bilproducent er en del af PSA Peugeot Citroën, som er Europas næststørste bilfabrikant. 406-modellen med det velkendte løvemærke blev introduceret i efteråret 1995 som en afløser for 405-modellen. Allerede året efter kunne 406’eren fås både som 4-dørs sedan, 5-dørs stationcar og 2-dørs coupé. Den store mellemklassebil har tværliggende frontmotor og forhjulstræk og fås med benzin- eller dieselmotor. Bilen skiller sig ud ved det omfangsrige standardudstyr som f.eks. ABS, dobbelt airbag og regnsensor.

Køb en billig brugt Peugeot 406 på GulogGratis.dk og få bilen køreklar i en fart

Hvis du køber en af de mange brugte Peugeot 406 som sælges på GulogGratis.dk, kan du med fordel bruge lidt tid og penge på at få bilen helt køreklar. Lad en professionel mekaniker udbedre eventuelle fejl og mangler ved bilen og giv den en grundig vask på nærmeste tankstation. Hvis du er gør-det-selv-typen, kan du klikke dig ind på GulogGratis.dk, hvor der er masser af reservedele og styling til salg, så du kan få din bil i topform, inden du for alvor sætter dig bag rattet og suser derudaf.
Læs mindre