Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Nysynet 

Kr. 8.300,-


306

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Peugeot / 306"

Opret favoritsøgning

Køb en brugt Peugeot 306 på GulogGratis.dk, hvor der også sælges reservedele


Ny bil? Find en billig, brugt Peugeot 306 til salg på GulogGratis.dk

Er du vild med Peugeot? Så skal du klikke dig ind på GulogGratis.dk, hvor der er brugte 306, 206 og 406 til salg. Her sælges også reservedele og tilbehør som tagbøjler og billygter til såvel 1,4 som 2,0 HDi, ligesom du kan finde styling til instrumentbrættet eller bilens ydre. Når du har set dig varm på en brugt 306’er, skal du blot lokalisere en privat eller professionel forhandler i dit nærområde, så er du godt på vej mod den første prøvetur.

Læs mere
På GulogGratis.dk sælges brugte Peugeot 306 samt reservedele og styling til den lille franske bil

En billig fransk bil er inden for rækkevidde, når du tager et kig på de mange annoncer med brugte Peugeot 306 til salg på GulogGratis.dk. Den lille mellemklassebil blev produceret i årene 1993 – 2001 og fås både som todørs cabriolet, stationcar, firedørs sedan og hatchback med 3 eller 5 døre. 306’eren kommer i forskellige motorvarianter og er løbende blevet modificeret med bl.a. ændringer af bilens kofanger og kabine. I 1800-tallet grundlagde Armand Peugeot dét, der senere skulle blive en af Europas største bilfabrikanter. Det startede dog med produktionen af kaffekværne og cykler, inden bil nr. 1 million forlod samlebåndet i 1952.

Besøg GulogGratis.dk og find en billig Peugeot 306 til salg i nærheden af dig

Uanset om du er til stationcar eller cabriolet, kan du finde netop den Peugeot 306, som du ønsker dig, på GulogGratis.dk. Her sælges mange forskellige brugte biler med det velkendte løvevaremærke. Når du har erhvervet dig en fransk klassiker, er det vigtigt at vinterbeskytte bilen, så den er godt rustet til at køre den kolde og mørke tid i møde. En grundig undervognsvask, rustbeskyttelse og voksbehandling med forsegling af lakken er derfor et must, når du er ejer af en brugt bil.
Læs mindre