Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Opel / Corsa"

Opret favoritsøgning

Brugte Opel Corsa og Opel-reservedele sælges på GulogGratis.dk


Find en billig, brugt Opel Corsa blandt de mange bilannoncer på GulogGratis.dk

Hver dag kan du finde nye bilannoncer med brugte biler til salg på GulogGratis.dk. Her sælges flere forskellige Opel Corsa modeller som en brugt Swing, Enjoy og Sport samt dæk,fælge, reservedele og tilbehør til mange forskellige Opel-modeller. Du kan også være heldig at finde en billig Astra eller Vectra til salg hos en bilforhandler i dit nærområde.

Læs mere
Opel Corsa på GulogGratis.dk: Køb en brugt bil til en billig pris på nettet

Hvis det er en komfortabel bybil, du er på udkig efter, behøver du ikke lede længere! På GulogGratis.dk er der nemlig masser af brugte Opel Corsa til salg. Den flotte bybil fås både som en sporty 3-dørs coupé eller en praktisk 5-dørs familiebil. Corsa-modellen byder på mere plads, bedre sikkerhed, mere standardudstyr og større køreglæde end de fleste andre biler i samme klasse. Herudover har bilen fantastisk styling, masser af intelligente funktioner samt en livlig benzin- eller dieselmotor. Kombinationen af det dynamiske, sporty design, den skræddersyede komfort og den skarpe køredynamik med den responsive, miljøbevidste ydelse og den afslappende, beroligende sikkerhed gør også Corsa-modellen til et oplagt valg som arbejdsbil.

Find en billig arbejdsbil på GulogGratis.dk, hvor brugte Opel Corsa er til salg

Hvis du har bilen som din primære arbejdsplads, er det vigtigt at vælge en arbejdsbil, som får dig til at føle dig hjemme, uanset hvor du kører hen. Her er Opel Corsa med sine mange praktiske funktioner og skarpe køredynamik et godt bud. Læg derfor vejen forbi GulogGratis.dk, hvor der sælges masser af brugte person- og erhvervsbiler. En velfungerende mobil arbejdsplads får du med høj sædekomfort og et fuldautomatisk klimaanlæg, som sikrer en behagelig kabinetemperatur året rundt.
Læs mindre