Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Opel Astra 1,4 T 140 Enjoy ST

Kr. 89.900,-

Sælgers annoncer Annoncer fra NE-Biler (34)


Astra

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Opel / Astra"

Opret favoritsøgning

Skal Opel Astra være din næste bil? Køb den brugt på GulogGratis.dk


Opel Astra sælges på GulogGratis.dk: Køb trygt en brugt bil på nettet

Du kan sagtens gøre en god og tryg bilhandel på nettet, når blot du husker at være grundigt forberedt og er opmærksom på de små detaljer i forbindelse med handlen. På GulogGratis.dk er der brugte Opel Astra til salg, så du kan være heldig at finde en velholdt og velkørende bil til en billig pris. Måske er du mere interesseret i en byttehandel? I så fald er det GulogGratis.dk, du skal lægge vejen forbi – her er der nemlig annoncer med fuldt udstyrede Opel Astra Vans, som sælges eller byttes væk af private annoncører.

Læs mere
En brugt Opel Astra er en udsøgt køreoplevelse – køb din nye bil på GulogGratis.dk

Uanset om du køber en helt ny eller en brugt Opel Astra, får du en gennemført god køreoplevelse. På GulogGratis.dk sælges den dynamiske 5-dørs bil med responsive og brændstofeffektive motorer, som reagerer lynhurtigt. Bilen har desuden et fint afstemt chassis og matchende køredynamik, som leverer en virkelig kraftfuld ydelse.

Køb en brugt Opel Astra på GulogGratis.dk og få en super god familiebil

Hvis I er på udkig efter en billig og rummelig familiebil, behøver I ikke lede længere: På GulogGratis.dk er der nemlig brugte Opel Astra til salg. Den velkendte Opel-model er en stilfuld bil med imponerende meget plads og fleksibilitet, hvilket gør den yderst velegnet som familiebil. Udover det iøjnefaldende design byder Astra’en på exceptionel køredynamik og topmoderne sikkerhedsfunktioner, så hele familien kan færdes trygt på vejene. Start derfor bilkøbet med at besøge GulogGratis.dk og se udvalget af billige, brugte familiebiler.
Læs mindre