Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Byttes / sælges  synet dec 2019

Kr. 6.000,-


Zafira

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Opel / Zafira"

Opret favoritsøgning

En brugt Opel Zafira køber du på GulogGratis.dk, hvor der også sælges originale reservedele


Brugt Opel Zafira er til salg på GulogGratis.dk, hvor du også finder brugte Astra, Vectra og Corsa

Opel er flot repræsenteret på GulogGratis.dk, hvor du finder masser af annoncer med en brugt Opel Zafira 1,8, 1,9 og 2,2 til salg. Her sælges både Flexivan og originale reservedele til alle modeller som Astra, Vectra og Corsa. Hvis du er på jagt efter nye billygter, tagbøjler eller en ny motor til din bil, kan du finde netop dét, du mangler til en billig pris blandt annoncerne fra private og professionelle bilforhandlere rundt omkring i hele Danmark.

Læs mere
Brugte Opel Zafira på GulogGratis.dk – køb en billig bil på nettet

På GulogGratis.dk sælges brugte Opel Zafira Flexivan samt originale reservedele til såvel Astra, Vectra og Corsa som Zafira-modellen. Den kompakte 5-dørs MPV kom på markedet i foråret 1999, og kan i dag fås med 4-cylinders diesel- eller benzinmotor. De nyeste versioner af modellen er kendetegnet ved en særdeles høj grad af fleksibilitet, når det gælder sæde- og opbevaringsarrangementet.

Find en billig og fleksibel familiebil på GulogGratis.dk, hvor brugte Opel Zafira er til salg

Når du køber en af de brugte Opel Zafira, som er til salg på GulogGratis.dk, får du en stilfuld og komfortabel familiebil med imponerende køreegenskaber. Den populære model har op til 7 sæder samt et lækkert ind- og udvendigt design, som giver både føreren og passagererne en behagelig transport og stor køreglæde. Zafira-modellen kombinerer på bedste vis overbevisende fleksibilitet, luksuriøst komfortudvalg med dynamisk kørsel og sikkerhed.
Læs mindre