Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Nissan Primera 1,8 STW

Kr. 6.500,-

Sælgers annoncer Annoncer fra Fyns Bilpleje ApS (38)


Primera

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Nissan / Primera"

Opret favoritsøgning

Giv et bud på en brugt Nissan Primera på GulogGratis.dk, hvor såvel 1,6 LX som 1,8 Visia er til salg


Står en brugt Nissan Primera øverst på din ønskeseddel? Så klik dig ind på GulogGratis.dk, hvor der sælges brugte stationcars og varevogne

Læs mere
På GulogGratis.dk er udvalget af Nissan modeller stort og varieret. Giv f.eks. et bud på en brugt Nissan Primera 2,0 LX eller 1,8 Visia. Her er også Nissan Qashqai og Juke samt varebiler fra den japanske fabrikant til salg. Mangler du vinterdæk til din Nissan eller har du brug for originale reservedele til din bil? Så er det på GulogGratis.dk, du finder det hele til en billig pris.

Giv dit bud på en brugt Nissan Primera på GulogGratis.dk, når du vil have en solid stationcar til en billig pris

Køb en billig, brugt Nissan Primera på GulogGratis.dk: Uanset om du er til en 1,6 eller 2,0 LX, en 1,8 Comfort eller Visia stationcar, finder du dem til salg på GulogGratis.dk. Den store mellemklassebil blev fremstillet i perioden 1990 til 2007, hvor Nissan indstillede produktionen. Primera blev introduceret efteråret 1990 i varianterne firedørs sedan, femdørs combi coupé og femdørs stationcar. Modellen findes i tre generationer med modelkoderne P10, P11 og P12, som løbende har fået forbedrede køreegenskaber, øget ydelse og mere sikkerhedsudstyr. Som følge heraf er 2 airbags, selestrammere, ABS og 4 skivebremser standard i alle varianter. Herudover har modellen fået et facelift med ændret instrumentbræt, ændrede sæder og instrumenter til følge.

Sæt din Nissan Primera til salg på GulogGratis.dk, når du nemt og hurtigt vil af med din brugte bil

På GulogGratis.dk kan du sætte din brugte bil salg uanset om det er en brugt Nissan Primera 1,8 Visia stationcar eller en 2,0 LX. Den japanske bilfabrikant Nissan Motor Company Ltd. Blev grundlagt i 1914 og har hovedsæde i Yokohama nær Tokyo. Bilmærket er Japans tredje største bilproducent efter Toyota og Honda.
Læs mindre