MX5

  Filtrér

  Beskrivelse Postnummer Opdateret Pris (kr.) Favorit
  Der blev ikke fundet nogen søgeresultater på søgeordet

  Drømmer du om en billig sportsvogn? Så køb en brugt Mazda MX5 på GulogGratis.dk!


  Find en brugt Mazda MX5 cabriolet på GulogGratis.dk, hvor den fine sportsvogn er til salg

  På GulogGratis.dk er der masser af brugte sportsvogne til salg. Derfor finder du nemt en billig Mazda MX5 til salg hos en privat eller professionel forhandler i dit nærområde. Udvalget tæller både MX5 1,6 og 1,8 cabriolet i farverne rød, sølvgrå, blå og sort m.fl. Her er også mange annoncer med reservedele og styling, så du altid kan finde netop dét, du står og mangler. På GulogGratis.dk sælges også andre af Mazdas modeller lige fra 626 og 323 til 2 og 6 stationcar.

  Læs mere
  Mazda MX5 på GulogGratis.dk: En billig, brugt åben sportsvogn er til salg hos en forhandler i nærheden af dig

  Hvis du drømmer om at indtage vejene i en åben sportsvogn, skal du tage et kig på GulogGratis.dk. Her sælges en brugt Mazda MX5 til en billig pris, så du kan blive den lykkelige ejer af en flot cabriolet med hardtop uden at blive ruineret. Mazdas MX5 kaldes også Miata, som er modellens navn på det nordamerikanske marked. Den åbne topersoners sportsvogn fra den japanske bilfabrikant er baghjulstrukket og har vinylkaleche med aftagelig hardtop som ekstraudstyr. Senere modeller af sportsvognen har dog fældbart metaltag.

  På GulogGratis.dk kan du købe en brugt Mazda MX5 til en billig pris. Her er også originale reservedele til salg

  Tag et kig på GulogGratis.dk i dag og lad dig friste af en brugt Mazda MX5 cabriolet, som er til salg til en billig pris. Første generation af den åbne sportsvogn blev introduceret i 1989 og kunne købes fra 1990. Den første model fik betegnelsen NA og blev, med undtagelse af det engelske marked, en salgssucces i hele verden. NA’en var inspireret af roadstere fra 1960’erne og 1970’erne; den havde f.eks. de typiske pop-up forlygter. Anden version af sportsvognen, kaldet NB, blev produceret i årene 1998 – 2005 og fik et lidt anderledes design end forgængeren med faste forlygter og en mere kurvet linjeføring. NB-versionen findes desuden i en jubilæumsmodel med specielt udstyr, sekstrins gearkasse og øget effekt. Tredje generation kom i 2006: NC-modellen var helt ny, kørte med sine 160 hk hurtigt og kunne både fås som traditionel cabriolet og med metaltag.
  Læs mindre