Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

626

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Mazda / 626"

Opret favoritsøgning

Populære Mazda 626 er til salg på GulogGratis.dk, hvor du nemt finder en brugt bil til en billig pris


En brugt Mazda 626 combi coupé eller stationcar kan blive din på GulogGratis.dk

Mazda er flot repræsenteret på GulogGratis.dk, hvor du kan finde annoncer med brugte 626 1,8i og 2,0i GLX til salg. Den populære model fås både som stationcar og combi coupé i årgangene 1996, 1997, 1998 og 1999. På GulogGratis.dk sælges også brugte Mazda 2 og 6, ligesom du kan finde reservedele, der passer til alle Mazda-modellerne.

Læs mere
På GulogGratis.dk finder du nemt en brugt Mazda 626 blandt alle annoncerne med Mazda-modeller til salg

Køb en brugt Mazda 626 på GulogGratis.dk, hvor alle årgange fra 1996 til 1999 er til salg. Den store mellemklassebil fra den japanske bilfabrikant, blev produceret fra starten af 1979 og frem til sommeren 2002, hvor den blev afløst af efterfølgeren Mazda 6. 626’eren blev hurtigt en salgssucces i såvel USA som i Europa; den populære bil blev udbudt som sedan, combi coupé, coupé og stationcar, der alle produceredes i flere generationer og løbende gennemgik facelifts. Derfor kan modellen fås med forskellige motorer og udstyrsniveauer samt varierende udvendigt og indvendigt design. Bilen er desuden tilgængelig i forskellige udstyrsniveauer med navnene Comfort, Spirit, Exclusive og Sportive – sidstnævnte med den stærke 2,0 liters motor med 136 hk. I foråret 1997 kom den 5. generation af modellen på markedet, og det blev den sidste med betegnelsen 626. Produktionen afsluttedes d. 30. august 2002, hvor den definitivt sidste Mazda 626 forlod samlebåndet.

Kør på sommererie i en brugt Mazda 626 købt til en billig pris på GulogGratis.dk

Sæt kursen mod sydens sol i en brugt Mazda 626, som kan erhverves på GulogGratis.dk, hvor også Mazda 2 og 6 er til salg. En kør-selv-ferie kan byde på såvel bjerg- som køkørsel, og derfor er det vigtigt, at du inden afgang har tjekket, at der er nok mønster på bilens dæk samt at dæktrykket er korrekt, så dækkene har det rigtige vejgreb på stejle og smalle steder. Køkørsel belaster kølesystemet, derfor skal kølevæsken efterfyldes eller skiftes, inden I kører af sted.
Læs mindre