Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

kia picanto

Sælges


Picanto

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Kia / Picanto"

Opret favoritsøgning

En brugt Kia Picanto 1,1 EX eller 1,2 Motion Plus køber du på GulogGratis.dk, hvor den fikse mikrobil er til salg til en billig pris.


På GulogGratis.dk kan du købe en billig, brugt Kia Picanto, Rio eller Cee’d

Find en brugt Kia Picanto på GulogGratis.dk – her er såvel Picanto 1,1 Ex som 1,2 Motion Plus til salg til en billig pris. På GulogGratis.dk sælges også andre modeller fra den sydkoreanske bilproducent: Tag derfor et kig på alle Kia-annoncerne og klik dig ind på en billig, brugt Rio, Cee’d eller Carnival. Har du længe manglet en bestemt reservedel, ønsker du at style din Kia eller har du brug for et par vinterdæk, inden vinterkulden for alvor sætter ind? Så læg vejen forbi GulogGratis.dk, hvor der både er reservedele og styling samt dæk og fælge til salg.

Læs mere
Kom nemt og hurtigt rundt i en brugt Kia Picanto: Køb en billig mikrobil på GulogGratis.dk

Klik dig ind på GulogGratis.dk og find en brugt Kia Picanto til salg hos en forhandler i dit nærområde. Den lille, smarte og kompakte mikrobil kom i handlen i 2003 som tre- eller femdørs hatchback med benzinmotorer - senere kunne modellen dog også fås med en 1,1 liter commonrail dielselmotor. I slutningen af 2007 fik Kia et facelift med ændringer af bilens front- og bagparti samt en reduktion af motorvarianterne til følge.

Er en billig mikrobil lige noget for dig? Så køb en brugt Kia Picanto på GulogGratis.dk

Vælg en lille fiks mikrobil med en fornuftig økonomi: En brugt Kia Picanto 1,2 Motion Plus Eco er til salg på GulogGratis.dk. Mikrobilen kører op til 24,4 kilometer på literen og de nyeste modeller har energimærket A. Energimærket er lovpligtigt og viser bilens brændstofforbrug samt energiklasse. Energimærket indikerer også ejerafgiftens omfang samt hvor sikker bilen er; det fremgår nemlig af mærket, om bilen er testet af Euro NCAP.
Læs mindre