Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Civic 1,8 i-VTEC Comfort

Kr. 139.900,-

Sælgers annoncer Annoncer fra K.P. Nissen (67)


Civic

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Honda / Civic"

Opret favoritsøgning

Køb en brugt Honda Civic på GulogGratis.dk: Her er også japanske motorcykler og knallerter til salg


På GulogGratis.dk finder du nemt en brugt Honda Civic til en billig pris

Sæt tid af til et annonce-tjek på GulogGratis.dk når du skal købe bil. Tag for eksempel et kig på annoncerne med brugte Honda Civic til salg og find en brugt 1,8 Sport, 1,6i ES eller Executive Van til en pris, der passer dig. På GulogGratis.dk sælges også andre Honda-modeller som Accord, Jazz og CR-V samt reservedele til såvel personbiler som motorcykler fra den japanske fabrikant. Alle kan sætte deres brugte biler til salg på GulogGratis.dk, så uanset om du bor i Aalborg, Aarhus, Odense eller København, finder du let en forhandler i nærheden af din hjemby.

Læs mere
Giv et bud på en brugt Honda Civic på GulogGratis.dk og få din ønskebil til en billig pris

En brugt Honda Civic 1,8 Sport eller 1,6i ES finder du på GulogGratis.dk, hvor såvel personbiler som motorcykler og knallerter fra det japanske bilmærke er til salg. Civic er en lille mellemklassebil, som første gang kom på markedet i 1972 og nu produceres i niende generation på 11 forskellige af Hondas fabrikker. De tre- og femdørs hatchbacks, som sælges på det europæiske bilmarked, bygges i England, mens coupéerne fremstilles i USA. Modellen fås med tværliggende frontmotor samt for- eller firehjulstræk og har i sin produktionstid gennemgået flere facelifts.

Brugt Honda Civic på GulogGratis.dk: Find din nye bil til salg på nettet

Klik dig ind på GulogGratis.dk og giv dit bud på en brugt Honda Civic 1,8 Sport eller 1,6i ES. Soichiro Honda stiftede i 1948 Honda Motor Company Ltd., som siden har udviklet sig til en multinational industrivirksomhed med sin primære produktion inden for biler og motorcykler. Det japanske firma har siden 1959 været verdens største producent af motorcykler og var i 2010 verdens 7. største bilfabrikant. Udover kerneområderne bil- og motorcykelproduktion, fremstiller Honda også knallerter og scootere samt ATV’ere, haveudstyr, bådmotorer og el-generatorer. Firmaet er desuden involveret i robotforskning og i flyindustrien, og har herudover leveret motorer til Formel 1 i mange år.
Læs mindre