Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Ford Mondeo 1.8 st car

Kr. 8.500,-

Sælgers annoncer Annoncer fra MarcoØ (1)


Mondeo

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Ford / Mondeo"

Opret favoritsøgning

Ford Mondeo: På GulogGratis.dk sælges brugte personbiler og stationcars


Lad dig friste af de flotte, brugte Ford Mondeo, som er til salg på GulogGratis.dk

På GulogGratis.dk sælges både nye og brugte biler, som f.eks. den stilfulde Ford Mondeo, der passer til den dynamiske og sporty bilist. Blandt bilannoncerne på GulogGratis.dk er der både Ford Mondeo stationcar og Ford Mondeo sedan til salg - fælles for de flotte biler er den avancerede køreteknologi og det høje komfortniveau. Bilerne er kendetegnet ved en gennemtænkt og elegant finish kombineret med suveræn motorkraft og en kraftfuld gearkasse, som gør de lækre amerikanerbiler til en holdbar investering.

Læs mere
Køb en miljøvenlig bil på nettet – på GulogGratis.dk er brugte Ford Mondeo til salg

Det kan sagtens være et miljøvenligt valg, når du køber en bil på GulogGratis.dk. Her sælges nemlig brugte Ford Mondeo med brændstofeffektive motorer og lav CO2-udledning. Hvis du som bilist ønsker at reducere miljøpåvirkningen, kan du også overveje om en bil med benzin eller diesel motor er det mest grønne valg for dig. En dieselmotor passer bedst til dig, som kører lange ture, mens du skal vælge en benzinmotor, hvis du mest kører korte ture i byen. Der er også masser af brugte reservedele til salg på GulogGratis.dk, så du kan være med at genbruge dele som fælge, kofangere og tagbøjler fra ældre biler.

Det trafiksikre valg er at købe en af de brugte Ford Mondeo som er til salg på GulogGratis.dk

Når I skal købe en familiebil er ét af de vigtigste parametre bilens sikkerhedsniveau. På GulogGratis.dk sælges brugte Ford Mondeo, som har mange sikkerhedsfunktioner, der beskytter jer under kørslen, så hele familien kan føle sig trygge og sikre på vejen. Selvom I gerne vil have en billig bil, kan I sagtens få en model, som har moderne sikkerhedsteknologi og er specialdesignet til at gøre enhver køretur sikrere og nemmere for føreren såvel som passagererne.
Læs mindre