Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Ford Fiesta 1,4 Trend aut.

Kr. 29.999,-

Sælgers annoncer Annoncer fra canaugust (35)


Fiesta

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Ford / Fiesta"

Opret favoritsøgning

Find en brugt Ford Fiesta på GulogGratis.dk: Her er også Mondeo, Focus og Ka til salg


Klik dig ind på GulogGratis.dk og find en brugt Ford Fiesta til en billig pris

De små minibiler fra Ford er populære, og på GulogGratis.dk er der både brugte Ford Fiesta og Ka til salg. Du kan også gøre en god handel på en af de større Ford-modeller: På GulogGratis.dk sælges også brugte Mondeo stationcar samt Focus, Galaxy og Fusion. Når du klikker dig rundt blandt de mange annoncer fra private og professionelle bilforhandlere, finder du masser af brugte personbiler i forskellige prisklasser, så du nemt finder en bil, der matcher dit budget.

Læs mere
Ford Fiesta på GulogGratis.dk: Køb en billig, brugt bil hos en forhandler nær dig

Det er nemt at finde den helt rigtige bil på GulogGratis.dk, hvor du kan sortere bilannoncerne ud fra mærke, pris, årgang og antal kørte kilometer. F.eks. kan du klikke dig frem til en brugt Ford Fiesta, som sælges til en billig pris. Og der er naturligvis også brugte Mondeo stationcar, Focus, Galaxy, Ka og Fusion til salg. Det amerikanske bilfirma Ford Motor Company blev i 1903 grundlagt af Henry Ford. Firmaet var det første til at bruge samlebånd i bilproduktionen - en effektivisering som gjorde det muligt at levere massevis af billige biler til forbrugerne. Bilfabrikanten har i dag hovedsæde i Michigan og er en af de allerstørste bilproducenter i USA.

Køb en billig Ford Fiesta på GulogGratis.dk, hvor der også sælges brugte Mondeo, Focus og Ka

Tag et kig på annoncerne med brugte Ford Fiesta på GulogGratis.dk og find en velkørende minibil til salg i nærheden af dig. Fiesta-modellen, som har været i produktion siden 1976, er Fords bud på en billig minibil, hvorfor modellen kommer uden finesser eller nye funktioner og kun har et minimum af luksus. Fiesta’en er en af firmaets mest fremgangsrige modeller; den markedsføres og sælges i hele verden og har siden produktionen af de første generationer gennemgået adskillige ændringer og fornyelser af f.eks. motor, gearkasse, instrumentbræt samt for- og baglygter. Den nye Fiesta fås i de tre varianter Trend, Titanium og Sport.
Læs mindre