Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Galaxy

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Ford / Galaxy"

Opret favoritsøgning

På GulogGratis.dk kan du hurtigt klikke dig frem til en billig, brugt Ford Galaxy 2,3 eller 1,9 TDi


Opdag Ford Galaxy på GulogGratis.dk, hvor der også sælges brugte Ka, S-MAX, Fiesta og Focus

Find en brugt Ford Galaxy 2,3 eller 1,9 TDi 115 Ghia til salg til en billig pris på GulogGratis.dk, hvor der også sælges reservedele til den store MPV. På GulogGratis.dk er der mange forskellige Ford-modeller til salg – så tag et kig på annoncerne i dag og giv et bud på en brugt Ka, S-MAX, Mondeo eller Fiesta.

Læs mere
Læg vejen forbi GulogGratis.dk og find en billig, brugt Ford Galaxy til salg i nærheden af dig

Tag en prøvetur i en brugt Ford Galaxy, når du har fundet den helt rigtige bil til den rette pris på GulogGratis.dk. Første generation af den store femdørs MPV kom på markedet i 1995, mens anden generation blev introduceret i foråret 2006. Bilens første generation blev udviklet i joint venture med Volkwagen og SEAT, mens Ford selv stod for udviklingen af anden generation. Derfor fik modellen i juni 2000 et facelift, hvor bilens udvendige design blev tilpasset fabrikantens andre modeller og deres New Edge-design. Også modellens motorer blev modificeret og fik øget effekt.

Gør en god handel på en brugt Ford Galaxy 2,3 eller 1,9 TDi 115 Ghia på GulogGratis, hvor den rummelige familiebil er til salg til en billig pris

Hvis du er på jagt efter en rummelig og elegant familiebil med op til 7 sæder, skal du kigge forbi GulogGratis.dk og give et bud på én af de brugte Ford Galaxy, som er til salg. I maj 2006 præsenterede Ford en ny udgave af modellen, som firmaet selv havde udviklet og bygget på egen fabrik i Belgien. På samme tid udsendtes den mindre S-MAX, der var bygget på samme platform som den større MPV. Standard i den nye Galaxy er en tredje sæderække bagerst i bilen, som sammen med anden sæderække kan sænkes helt ned i gulvet. Alle sæderne i bilen kan indstilles hver for sig og har højdejusterbare nakkestøtter samt trepunktseler. Galaxy fik et facelift i maj 2010, som medførte en komplet ændring af motorprogrammet, således at alle motorer opfylte Euro5-normen, hvorved brændstofforbruget blev mærkbart sænket.
Læs mindre