Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Ekstra sæde til Xsara Picasso

Kr. 300,-


Xsara Picasso

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Citroën / Xsara Picasso"

Opret favoritsøgning

Søg efter en brugt Citroën Xsara Picasso van på GulogGratis.dk, hvor der er masser af brugte biler til salg


Køb en brugt Xsara Picasso på GulogGratis.dk – her er masser af brugte Citroën biler til salg

En billig, brugt Citroën Xsara Picasso er kun et klik væk på GulogGratis.dk. Her er nemlig masser af brugte biler til salg, så du kan finde alt fra en smart minibil til en rummelig van eller en praktisk stationcar. På GulogGratis.dk sælges også reservedele til såvel Xsara Picasso, som C5 og C3. Uanset om du bor i Jylland, på Fyn eller Sjælland, kan du på GulogGratis.dk hurtigt og nemt sortere bilannoncerne efter område og lokalisere en bilforhandler i nærheden af dig.

Læs mere
På GulogGratis.dk kan du købe en brugt Citroën Xsara Picasso 1,6 eller 2,0 van til en billig pris

Hvis det er en brugt Xsara Picasso, du går og drømmer om, skal du tage et kig på GulogGratis.dk, hvor der både er 1,6 og 2,0 vans til salg. Den kompakte MPV fra Citroën, som er opkaldt efter den spanske maler Pablo Picasso, blev produceret mellem 1999 og 2010. Modellen er blevet bygget med forskellige motorvarianter og efter et facelift i 2004 fås den i de tre forskellige udstyrsvarianter; Style, Comfort og Tendance. På GulogGratis.dk sælges varianterne Exclusive, Prestige og Innovation.

Tag et kig på GulogGratis.dk, hvor du kan finde en billig, brugt Citroën Xsara Picasso til salg

Læg vejen forbi GulogGratis.dk, når du er på udkig efter en brugt Xsara Picasso. Den rummelige van er produceret af Citroën, som siden i 1919 har været nytænkende inden for bilproduktion. Den franske bilfabrikant var f.eks. den første til at putte et stålkarosseri i sine biler. Citroëns ambitiøse visioner for teknik og design i udviklingen og produktionen af biler har ført til satsninger, som ikke altid er faldet ud til firmaets fordel. I 1974 måtte man derfor fusionere med Peugeot, og herefter blev nye Citroën-modeller lavet på basis af Peugeot-skabeloner. I dag er en stor del af komponenterne i biler fra de to firmaer således identiske - dog med undtagelse af modellerne Xsara Picasso og Pluriel, som på afgørende punkter stadig adskiller sig fra Peugeot.
Læs mindre