Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

C5 2,0 HDi 140 Comfort Tourer

Kr. 59.900,-

Sælgers annoncer Annoncer fra AutohusetAls (47)


C5

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Citroën / C5"

Opret favoritsøgning

Køb en brugt Citroën C5 med alufælge på GulogGratis.dk


Det er på GulogGratis.dk, at du kan købe en brugt Citroën C5 til en billig pris

Antallet af annoncer med brugte biler til salg på GulogGratis.dk forøges hver dag. Hvis du drømmer om at finde en brugt Citroën C5 til en billig pris, er det derfor på GulogGratis.dk, du skal starte din biljagt. Her sælges både C5 Prestige Weekend samt C4, C3 og C1, mens kategorien for varevogne og erhvervsbiler tæller velkendte modeller som Berlingo og Xsara fra den franske bilfabrikant. Tag også et kig på kategorien med dæk og fælge, hvor du kan se, hvilke alufælge der er til salg i nærheden af dig. Mangler du et par tagbøjler, er det kategorien for reservedele og tilbehør, du skal besøge.

Læs mere
Citroën C5 er til salg på GulogGratis.dk

Når du klikker dig ind på GulogGratis.dk, finder du masser af annoncer med brugte Citroën C5 til salg. Den store mellemklassebil fra den franske bilproducent kom på markedet i 2001 og produceres den dag i dag på Citroëns fabrik i Rennes, Bretagne. Den oprindelige 5-dørs combi-coupé er blevet afløst af en 4-dørs sedan, og modellen fås i dag også som stationcar. Siden introduktionen har C5’eren gennemgået flere facelifts, men sikkerheden har hele tiden været i top: Bilen er udstyret med 9 airbags, som beskytter alle bilens passagerer i tilfælde af ulykke – f.eks. findes en airbag under rattet, så førerens knæ og skinneben beskyttes.

Citroën C5 på GulogGratis.dk: Vælg fransk design i topklasse

Citroën C5 byder på gennemført og gennemtænkt design såvel udenpå som inden i. Det eksteriøre design er kendetegnet ved aerodynamiske linjer, en kraftfuld profil og elegant styling, mens modellens interiør udgøres af en rummelig og raffineret kabine. Det avancerede sikkerhedsbremsesystem sørger for optimal sikkerhed, og det særlige affjedringssystem Hydraktiv 3 Plus giver en affjedring, som tilgodeser enhver kørestil og ethvert kørebehov. Hertil kommer, at undervognen effektivt filtrerer vejens ujævnheder, så du er garanteret en behagelig køretur, uanset hvor turen går hen.
Læs mindre