Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Citroën C3 1,0 VTi 68 Seduction

Kr. 49.400,-

Sælgers annoncer Annoncer fra Thomsens Auto (165)


C3

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Citroën / C3"

Opret favoritsøgning

Køb en brugt minibil på nettet: Citroën C3 er til salg på GulogGratis.dk


En brugt Citroën C3 finder du på GulogGratis.dk, hvor der sælges brugte biler til en billig pris

Brug lidt tid på at klikke dig rundt blandt de mange annoncer med brugte biler til salg på GulogGratis.dk, når du er på udkig efter en velkørende bil til en billig pris. Her kan du f.eks. finde en brugt Citroën C3, C5 eller Grand Picasso, ligesom du også kan købe reservedele og tilbehør til de franske biler. Hvis du drømmer om at sætte dig til rette i en charmerende klassiker, skal du tage et kig på annoncerne med brugte 2CV, som på GulogGratis.dk sælges af såvel private som professionelle bilforhandlere, så du hurtigt kan lokalisere i en forhandler i din landsdel.

Læs mere
Brugt Citroën C3 på GulogGratis.dk: Køb en billig minibil online

Hvis det er en brugt Citroën C3, som står øverst på din ønskeliste, skal du lægge vejen forbi GulogGratis.dk. Her er brugte C3, C5 og Grand C4 Picasso til salg, og der sælges også reservedele og tilbehør til de franske biler. C3-modellen blev introduceret i april 2002, hvor den afløste Citroën Saxo. Som den første af Citroëns biler var den baseret på PSA-gruppens PF1-platform, der senere blev brugt i andre modeller f.eks. C3 Picasso. Modellen gennemgik et facelift i 2005, hvor frontpartiet, baglygterne og instrumentbrættet blev modificeret. 2. generation af C3’eren kom på markedet i november 2009, hvor den fik fire ud af fem stjerner i Euro NCAP’s kollisionstest.

Bliv fristet af en brugt Citroën C3 på GulogGratis.dk: Her er også C5 og Grand Picasso til salg

På GulogGratis.dk kan du finde en brugt C3 til en billig pris. Den velkørende minibil er produceret af det franske bilmærke Citroën, som har hovedsæde i Saint-Ouen i Seine-Saint-Denis og er en del af PSA Peugeot Citroën-koncernen. André Citroën grundlagde i 1919 bilfabrikken, som helt fra starten producerede nyskabende biler, der skilte sig ud såvel ind- som udvendigt. Folkevognen 2CV så dagens lys efter afslutningen af 2. Verdenskrig og var derefter i produktion uden de store ændringer i 42 år. Bilerne fra den franske fabrikant er forsynet med det berømte logo med et skråtstillet tandhjul og lyder kælenavnet ”citron”.
Læs mindre