Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Citroën C1 1,0i Seduction

Kr. 39.500,-

Sælgers annoncer Annoncer fra Motorgaarden V (22)


C1

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Citroën / C1"

Opret favoritsøgning

Køb en brugt Citroën C1 1,0i Prestige eller 1,0i Seduction Clim på GulogGratis.dk


Køb en billig, brugt Citroën C1 på GulogGratis.dk, hvor du også kan finde et par vinterdæk til din bybil

På GulogGratis.dk er der et fint udvalg af små, smarte bybiler til salg. Giv f.eks. et bud på en brugt Citroën C1 1,0i Prestige eller 1,0i Seduction Clim med diesel eller benzin motor. Du kan også lade dig friste af de mange annoncer med andre Citroën-modeller, her sælges nemlig også C5, C3 og Grand C4 Picasso. På GulogGratis.dk annoncerer private og professionelle forhandlere, derfor kan du nemt finde en brugt van eller stationcar til en pris, der passer dig og dit budget. Du kan også klikke dig ind på annoncerne med reservedele eller vinterdæk, så din bil bliver klar til at tage kampen op med is- og sneglatte veje.

Læs mere
Tjek annoncerne med brugte biler på GulogGratis.dk og giv dit bud på en brugt Citroën C1

Har du brug for en lille, fiks bil, som er let at manøvrere rundt i bytrafikken? Så er det på GulogGratis.dk, at du finder en brugt Citroën C1 1,0i Prestige eller 1,0i Seduction Clim til salg til en billig pris. C1 blev introduceret i Danmark i 2005. Modellen er blevet til i et samarbejde med Peugeot og Toyota, den fås med tre eller fem døre og to forskellige motorer; en 1,0 L benzinmotor og en neddroslet 1,4 L commonrail diesel HDi.

Ny eller brugt Citroën C1? Begge udgaver af den smarte bybil er til salg på GulogGratis.dk

På GulogGratis.dk kan du både købe en ny eller en brugt Citroën C1. Den nye C1 har fået en ny front og kortere motorhjelm samt integrerede tågeforlygter og LED-kørelys. Citroëns logo og monogrammer er blevet moderniseret og bilen har fået nye 14’’ hjulfælge. Med en elektronisk styret gearkasse har bilen større manøvredygtighed og komfort ved bykørsel, mens det nye styretøj og støddæmpere giver forbedrede køreegenskaber og gør bilen mere dynamisk. Også sikkerheden er prioriteret i den nye C1-model med teknologi, der gør kørslen mere sikker, som f.eks. ABS, airbags, bremseassistent, CSC og ESP.
Læs mindre