Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Citroën Berlingo 1,6i 16V Multispace

Kr. 12.500,-

Sælgers annoncer Annoncer fra Hobrobilsalg (51)


Berlingo

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Citroën / Berlingo"

Opret favoritsøgning

Brugte Citröen Berlingo sælges på GulogGratis.dk, hvor også C1, C4 og C3 er til salg


Citroën Berlingo på GulogGratis.dk: Køb en brugt bil til en billig pris i dag

Klik dig ind på annoncerne med brugte Citroën Berlingo på GulogGratis.dk, og find din drømmebil til en billig pris. Her sælges både personbiler med op til 7 sæder og varevogne med diesel motor fra såvel private som etablerede bilforhandlere rundt omkring i hele Danmark. Hvis du mere er til C5, C4, C3 eller C1, finder du naturligvis også disse Citroën-modeller til salg hos os. Bilannoncerne på GulogGratis.dk byder desuden på Xsara og Grand Picasso samt reservedele, dæk og fælge til alle modeller fra den franske bilfabrikant.

Læs mere
Kig forbi GulogGratis.dk, hvor der er masser af brugte Citroën Berlingo til salg

I en brugt Citroën Berlingo købt på GulogGratis.dk, er du rigtig godt kørende. Modellen kom på markedet i slutningen af 1996 og kan i dag fås i forskellige varianter med én eller to skydedøre, bagklap eller bagfløjdøre samt som kassevogn. Siden introduktionen har Berlingo’en undergået store forandringer frem mod den nye version, som Citroën udbyder i dag. Den nye Berlingo er kendetegnet ved et robust og moderne design med et ergonomisk instrumentpanel og en rummelig, fleksibel kabine. Vognens bagrude kan åbnes, hvilket giver nem adgang til bagagerummet selv under snævre pladsforhold. Bagagerummet kan desuden læsses helt op til taget og dermed udnyttes optimalt. De nyeste versioner af Berlingo-modellen har en række intelligente funktioner, som hjælper med kørslen, f.eks. grip control, som er en effektiv anti-spinfunktion, hjælp til start på skrånende vej, fartpilot og hastighedsbegrænsninger, der alle giver føreren ekstra tryghed under kørslen.

En brugt Citroën Berlingo, købt på GulogGratis.dk, er en praktisk kør-selv-ferie-bil

Den rummelige Citroën Berlingo har op til 7 sæder og masser af plads til feriebagage, når du og familien vil sydpå i kør-selv-stil. Inden I begiver jer ud på de europæiske motorveje, skal i dog huske forsikringspapirer, ligesom i altid skal medbringe bilens registreringsattest. Herudover er det vigtigt at selve bilen er i sommer-form med velfungerende bremser og korrekt dæktryk samt påfyldt sprinkler- og kølervæske.
Læs mindre