Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

BMW 320 D Touring

Kr. 15.900,-

Sælgers annoncer Annoncer fra Handels manden (1)


320d

Få besked, når der er nye annoncer i:
"BMW / 320d"

Opret favoritsøgning

Køb en brugt BMW 320d på GulogGratis.dk, hvor der også er motorcykler og reservedele til salg


Find en brugt BMW 320d stationcar på GulogGratis.dk – her er også 316i og 320i til salg

Hvis sportslige dynamiske køreegenskaber lige er noget for dig, skal du lægge vejen forbi GulogGratis.dk og finde en brugt BMW 320d til salg. Tag f.eks. et kig på en brugt 2,0 Touring stationcar fra 2009 eller en hurtig motorcykel fra den tyske fabrikant. På GulogGratis.dk annoncerer forhandlere fra hele landet desuden med reservedele og tilbehør samt dæk og fælge, der passer til såvel 316i og 320i som 520d og 530d.

Læs mere
BMW 320d på GulogGratis.dk: Køb en billig, brugt stationcar på nettet

Det er på GulogGratis.dk, at du kan købe en brugt BMW 320d til en billig pris. Når du vælger en stor mellemklassebil fra BMWs succesfulde 3-serie, som blev introduceret i 1975, kan du sætte dig til rette i en af fabrikantens mest solgte bilmodeller. 3-serien udgøres af forskellige modelvarianter fra Sedan og Touring til Coupé og Cabriolet. Den tyske fabrikant Bayerische Motoren Werke AG, som er kendt for sit sportslige og funktionelle image, producerer i dag både biler, motorcykler og motorer.

En brugt BMW 320d til en billig pris finder du på GulogGratis.dk, hvor den stabile Touring stationcar er til salg

Hvis du køber en brugt BMW 320d 2,0 Touring på GulogGratis.dk, får du en vridningsstabil stationcar, der har en god reaktionsevne ved hurtig kurvekørsel og er stabil ved kørsel i høj fart. Bilens motor er kraftfuld og omdrejningsvillig: Under motorhjelmen gemmer sig 184 diesel-heste, så Touring på 7,7 sekunder kan præstere en acceleration til 100 kilometer i timen. 320d byder på et rummeligt bagagerum, og bagsæderyglænene kan lægges ned, så bagagekapaciteten forøges. Hertil kommer at bagklappen på en 3-serie Touring er elektrisk, mens bagruden kan åbnes, så man har nem adgang til bagagerummet, selvom der er begrænset med plads bag bilen - som f.eks. ved en tæt parallelparkering.
Læs mindre