Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Audi A3 1,6 Ambiente

Kr. 8.800,-

Sælgers annoncer Annoncer fra Hobrobilsalg (51)


A3

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Audi / A3"

Opret favoritsøgning

Brugte Audi A3 sælges til gode priser på GulogGratis.dk


Find en brugt Audi A3 til en billig pris på GulogGratis.dk

Du finder nemt og hurtigt en brugt Audi A3 til en billig pris på GulogGratis.dk, hvor der er masser af annoncer med brugte Audi A3 til salg. Når du klikker dig rundt blandt bilannoncerne, kan du lade dig friste af såvel en praktisk stationcar som en fiks cabriolet. Her sælges også A4 og A6 samt reservedele og tilbehør til mange forskellige Audi-modeller. Hvis din bil trænger til nye dæk og fælge eller styling som f.eks. nye måtter og lygter, er GulogGratis.dk også et besøg værd!

Læs mere
Audi A3 på GulogGratis.dk: Køb en brugt bil til en god pris

På GulogGratis.dk er brugte Audi A3, A4 og A6 til salg til gode priser. Den tyske bilfabrikant med hovedsæde i Ingolstadt har en lang og traditionsrig historie. Audis slogan er ”Vorsprung durch Technik”, og firmaets velkendte logo består af 4 ringe, som repræsenterer producenterne Audi, Horch, DKW og Wanderer, som er sammensluttet i Auto Union. Audi deltager i 24-timers racerløbet Le Mans og har vundet løbet hele 12 gange.

En billig Audi A3 finder du på GulogGratis.dk, hvor også A4 og A6 er til salg

De mange bilannoncer på GulogGratis.dk byder bl.a. på brugte Audi A3 til salg, ligesom også A4 og A6 sælges til billige priser. A3-modellen er blevet produceret siden 1996 og fås både som 3- eller 5-dørs hatchback og cabriolet. Den lille mellemklassebil har tværliggende frontmotor samt for- eller firhjulstræk. Den nye A3 byder på gennemarbejdet design fra inderst til yderst. Bilens interiør kombinerer æstetik og intuitiv funktionalitet med komfortable sæder og generøse pladsforhold. Det eksteriøre design er kendetegnet ved en plan, maskulin og dynamisk udformning, hvor skarpe, skulpturelle områder giver bilen et kompakt og muskuløst udseende. Sloganet ”Vorsprung durch Technik” giver sig udslag i innovative systemer og programmer, der medvirker til at reducere brændstofniveauet. Hertil kommer A3’erens særlige skalkonstruktion, som giver lavere vægt og større karosseristivhed.
Læs mindre