Annoncen findes ikke længere ?

Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer eller opret en favoritsøgning nedenfor.
1977 Chevrolet Corvette
70.000 kr.

1977 Chevrolet Corvette

Selv-importeret Chevrolet Corvette C3 fra 1977, bragt til Danmark i 2001 som del af et flyttelæs. Jeg ønsker at give den et nyt hjem, idet jeg nu bor permanent i USA og kommer ikke til hjem kongeriget...
Selv-importeret Chevrolet Corvette C3 fra 1977, bragt til Danmark i 2001 som del af et flyttelæs. Jeg ønsker at give den et nyt hjem, idet jeg nu bor permanent i USA og kommer ikke til hjem kongeriget så ofte som jeg gjorde engang (Corona'en gjorde det heller ikke nemmere). Bilen står klodset op indendørs lidt uden for Vejle. Da den ikke har kørt i et stykke tid skal den nok både have frisk olie, benzin, opladet batteri osv, så hvis du ender op med at ville købe den, bør du nok have en ladvogn og et sted at skrue i den med i betragtningen. Du får også en masse ekstra stumper, Haynes bøger, originale service manualer og assembly guide med i købet. Jeg har haft masser af glade stunder bag rattet, men nu er det på tide at lade glæden gå videre til en ny ejer som kan tage hånd om den gamle dame og tage den ud og rulle igen. Som sagt bor jeg på den anden side af dammen, så jeg har ikke de store muligheder for at gøre noget ved vognen inden et evt. salg. Men du er velkommen til at komme og kigge den efter på alle leder og kanter. Kontakt mig på max (at) ranzau.net eller via WhatsApp/Mobil på +1 610 462 2200 (bemærk, vi er 9 timer bagefter dansk tid) og jeg kan sende dig yderligere information og specifikationer, da der er begrænset plads her.
7800 Skive
Max R.
0 annoncer ?
Se butik (0)
Tjek stavning og filtre, forsøg med et bredere søgeord eller opret en favoritsøgning og få besked, når nye annoncer kommer online.