351C Cobra Jet

351C Cobra Jet

59.900 kr.

Ford 351 Cleveland 4-bolt mains, High Output, Cobra Jet, Boss 4 boltet nyrenoveret med gode dele. TRW L2408 smedet højkomprimeret stempler, med nye ringe Krumtap slebet med nye lejer Blok og plejlstænger honet og nyt knastleje. Ny Thumpr knast kit HI volume olietrykspumpe, Stort bundkar, Arp bolte Blok casting nr.: D2AE-CA - 351 Cobra Jet HO 4V Topstykker renoveret Heads casting nr.: D3ZE-AA - 73-74 351CJ Holley Street Dominator single plaine alu indsug Uden strømfordeler, generator, servo. Kørt max 1500 km En frisk 351 C 4V

Holstebro·i dag·

Chevrolet El Camino 1973 Big Block

Chevrolet El Camino 1973 Big Block

40.000 kr.

1973 El Camino. Uden motor og gear. Oprindelig født med 454 Big Block. Flere alternativer haves. forhør. Den er svensk. Der er ingen afgift ved gule plader. Den har været rammeløftet, rust er lavet, kabine lavet. Mange nye stumper. Kofangere er kortet og indflyttet. Dør låse lukket og med centrallås. Diverse andre custom ændringer. Den er grund malet. Oprindelig Hvid. Tænker ikke at den er født SS, men den har aircondition, tilt ratstamme, el ruder og 10 bolt bagtøj med spær (3.42). Der er monteret fast træk. Den sælges som et projekt, hvor der er plads til forbedringer. Bilen står på 4 stk 8 spoke stålfælge. Jeg har andre nye fælge til den på lager. Sælges pga ændrede planer. Ingen bytte og prisforhandling foregår ved fremmøde.

Rødekro·8. apr.·

Chevrolet 1957 Dansk projekt. Ny Pris.

Chevrolet 1957 Dansk projekt. Ny Pris.

55.000 kr.

57 Chevrolet. Projekt. Ny Pris. Dansk fra ny. Med fuld afgift. 1. gang reg. 28-3-1957 Tagsænket 10cm. Rammen er renov., sandblæst, pulverlak., nye bøsninger, bremser, styrekugler, bærekugler, rør, slanger, mm. Ny for- og bagrude (skal skæres til) Sorte el-lædersæder fra MB 500 14" alu og 15"Alu Center Line, Conwo Pro. Uden motor/gear Flere nye dele medfølger. De 2 første billedder er af hvordan den så ud da den var kørende. RING på 40 54 66 25 ved interesse.

Asaa·29. mar.·

Fremhævet
Dejlig chevrolet monza

Dejlig chevrolet monza

56.000 kr.

Absolut sidste pris inden den bliver sat væk til sommer Jeg har denne mega fede og velgørende og sjove chevrolet monza fra 1976 Med en 5.7 liters v8 275 hk Bilen starter og køre rigtig godt Der er 0 rust I bilen den har aldrig været skadet eller repareret Står rigtig fin alder taget betragtning Jeg skal kun af med den da jeg ikke har økonomi til af have den længer Prisen er 100% fast Kun seriøs henvendelse det først til mølle gider ikke useriøs kontakt

Ullerslev·20. nov. 2023

DODGE B250 V8 Hightop

DODGE B250 V8 Hightop

60.000 kr.

Jeg sælger en Dodge B250 V8 Hightop van fra jan 1991 med automatgear uden afgift, den er importeret fra Tyskland, så den kan både laves til gule eller hvide plader. Den har 7 sædepladser, træk, Captain Chairs, soltag, bagerste sædebænk kan foldes ned til et seng, eftermonteret led kørelys, USB stiks, Led indirekt lys, blå natbelysning, ny sidebeklædninger betrukket med grå Alcantara stof ligesom loftet, rullepersienner, ny gulvtæppe, nye dørbeklædninger, orange led spots på taget, højtaler afdækning med blå led og andet. Blå stofkabine. Den er tidl undervognbehandlet. Evtl bytte med noget andet som bil eller kabinebåd. Efter aftale er det også muligt at få den leveret.

Nibe·12. apr. 2023·

Amerikaner Biler er kendte for at være solide og velbyggede biler, der holder i mange år. Ford, Chrysler, Chevrolaet, Cadillac og Corvette er blandt de mest populære amerikanske biler. De er alle kendte for at have en god køreoplevelse, og er derfor også populære blandt bilentusiaster. ikke mindst de klassiske modelmodeller fra 50’erne og 60’erne. Der findes mange amerikanske biler i Danmark, og det er derfor nemt at finde et stort udvalg af brugte amerikanerbiler her på Guloggratis. ikke mindst på og rundt om i Aarhus. Ford er verdens næstmest solgte bilmærke, og har eksisteret siden den første Ford Model T blev produceret i 1903. I Danmark er Ford populært blandt de mere kvalitetsbevidste bilister, der ikke vil have såkaldte “billige” kinesiske biler. Ford Mustang fra 60’erne og 70’erne er et af de mest populære modeller herhjemme. Det var en stor succes, og mange købte den i sin ungdom. I dag sælges der stadig nogle brugte ford mustang herhjemme, men det er ikke så populært lige nu. Chevrolet Corvette fra 50’erne og 60’erne er ligeledes meget populære blandt bilentusiaster. Det var en af de første sportsmodeller med fire døre, som gjorde det nemmere at tage med passagerer på farten. Chevrolet Corvette var et vigtigt mærke for amerikanerne, og stadigvæk sælges der brugte chevrolet corvett herhjemme. Cadillac er en del af General Motors, som blandt andet producerer Chevrolet i Danmark. Cadillac har eksisteret siden 1902, og var en af de første bilmærker til at udvikle motorer med fire cylindre. Cadillac er kendt for at være et godt mål om du vil have en bil med den helt rigtige kvalitet set fra dansk side. Og det giver selvfølgelig flere muligheder for at finde en brugt Cadillac herhjemme. Ford Mustang, Chevrolet Corvette og Cadillac er blandt de mest populære amerikanske biler i Danmark. De kan alle findes her på Guloggratis, hvor du kan få et stort udvalg af brugte amerikanerbiler til billige priser. Hvis du mangler inspiration til din næste bil køb, så tag dig god tid og besøg siden ofte – der dukker hele tiden nye spændende modeller op.