Annoncen findes ikke længere ?

Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer eller opret en favoritsøgning nedenfor.
GOLF II 1,6 årg. 1986
5.500 kr.

GOLF II 1,6 årg. 1986

Min meget trofaste følgesvend gennem næsten 16 år, opførte sig lidt for selvstændigt for 14 dage siden, så jeg har besluttet, at vore veje må skilles. Måske var det nysgerrighed, der drev min følgesve...
Min meget trofaste følgesvend gennem næsten 16 år, opførte sig lidt for selvstændigt for 14 dage siden, så jeg har besluttet, at vore veje må skilles. Måske var det nysgerrighed, der drev min følgesvend til at undersøge en grøft lidt nærmere? (hvilket gav ?nogle knubs?!) Måske var det i protest over, at vi kørte med det sidste flyttelæs? Lidt info om min - indtil for 14 dage siden! - meget tro følgesvend: GOLF?en blev første gang indregistreret i Sweitz d. 1.7.1986. I 2005 blev den importeret til DK, hvor den blev lavet om til varebil = gule plader. Jeg erhvervede den i marts 2005. Et køb jeg ALDRIG har fortrudt! Km-stand, da jeg købte GOLF?en: 263.925 Km-stand d.d.: 439.164 - samme motor gennem alle årene! Jeg har i gennemsnit kørt 15 km / l. Bilen er altid blevet passet og plejet i alle ender og kanter! Den har fået komplet rustbeskyttelse hvert 2. år. Alle alm. sliddele er løbende blevet udskiftet. Overfladerust er udbedret løbende; min mekaniker har taget sig af det, jeg ikke selv har kunnet ordne. Jeg har brugt den samme mekaniker gennem alle årene, så han kender bilen ganske godt. Jeg har den oprindelige service-mappe fra 1986; jeg har blot værkstedskvitteringer for alt arbejde på bilen siden 2005. Endvidere er rudehejs i v. fordør skiftet i foråret 2020. Nyt batteri i oktober 2017. Ny tandrem m.m. v. 393xxx km. Der er installeret el-motorvarmer. Benzindæksel m. lås. Står nu m. vinterdæk. Holder syn indtil 21. maj 2021 og står endnu m. plader. Ved ?besøget i grøften? for 14 dage siden, blev forreste kofanger + hø. forskærm trykket, og frontgitteret faldt af (men jeg har det!) Bilen starter perfekt; alt lys m.v. virker og den KAN køre, men inder-plasticskærmen i hø. forside går mod dækket, så det lyder - og er ikke perfekt. Hvis der sidder en GOLF II - entusiast m. interesse for veteranbiler, kan denne charmerende ?følgesvend? erhverves for den beskedne sum af kr. 5.500! Bilen skal afhentes i 6580 Vamdrup. Skal omregistreres v. afhentning.
6580 Vamdrup
L.K.
11 annoncer ?
Se butik (11)
Tjek stavning og filtre, forsøg med et bredere søgeord eller opret en favoritsøgning og få besked, når nye annoncer kommer online.