Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Stålfælge Peugeot/Citroen

Kr. 500,-

Sælgers annoncer Annoncer fra Jan Vinterhøj (4)


Stålfælge

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Fælge / Stålfælge"

Opret favoritsøgning

Nye og brugte stålfælge med vinterdæk sælges til billige priser på GulogGratis.dk


Skal din bil have vinterdæk på stålfælge? Køb billige dæk og fælge brugt på GulogGratis.dk

Er du på udkig efter billige stålfælge til din bil? Så skal du lægge vejen forbi GulogGratis.dk, hvor der er brugte fælge i stål på udsalg. Her er også alu-fælge og kromfælge til salg, ligesom du kan gøre et godt køb på vinterdæk, sommerdæk og dæk på fælge. På GulogGratis.dk finder du herudover et stort udvalg af biltilbehør til billige priser – her sælges alt fra bilradioer og DVD/CD afspillere til gearkasser, motorer og tagbøjler. Du kan også give et bud på en brugt VW, Peugeot, Toyota eller trailer til din bil.

Læs mere
Salg af second hand stålfælge på GulogGratis.dk: Køb dæk med fælge online

Vælg stålfælge til dine vinterdæk: Du kan få dem brugt til en billig pris på GulogGratis.dk. Der er mange fordele ved at vælge fælge af stål; de er billigere end fælge af letmetal og kræver ikke nær så meget vedligeholdelse og rengøring som for eksempel aluminiumsfælge. Fælge af stål er velegnet til vinterdæk, fordi de er godt rustet til at klare det danske vinterføre med saltede, sne- og isglatte veje.

Brugte stålfælge med dæk kan købes til en billig pris online på GulogGratis.dk

Leder du efter billige stålfælge til din bil? Så finder du hvad du søger på GulogGratis.dk, hvor der er brugte fælge i stål til salg til attraktive priser. Hvis du kører med lavprofildæk er fælge af stål helt optimale, fordi der ikke er den samme risiko for at skrabe fælgkanterne med kantstenen som med alufælge. Når din bil har fælge af stål, gør det derfor ikke nær så meget, hvis du kører på en kantsten.
Læs mindre