Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Alu-fælge

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Fælge / Alu-fælge"

Opret favoritsøgning

Køb alufælge til en billig pris på GulogGratis.dk, hvor der også er salg af vinter- og sommerdæk


Brugte aluminiumsfælge sælges til billige priser på GulogGratis.dk

Det er på GulogGratis.dk, at du kan gøre en billig handel på flotte, brugte alufælge til din bil. Blandt annoncerne med nye og brugte fælge til salg finder du både Dezent, OZ, BBS og Aez alu-fælge til billige priser. Kører du i en Peugeot, Mercedes, VW eller Citroën? Så er der aluminiumsfælge, som passer til din bil, til salg på GulogGratis.dk, hvor du også kan få fat i stålfælge og kromfælge samt sommerdæk, vinterdæk, pigdæk og dæk på fælge. Du kan naturligvis også købe biler, varevogne, lastbiler, reservedele, styling og autostereo online.

Læs mere
Køb second hand alufælge på udsalg på GulogGratis.dk: Her er også billige dæk til salg

Giv din bil et smart og flot udseende med et sæt brugte alufælge købt billigt på GulogGratis.dk. Fælge i letmetal er ofte lidt dyrere end stålfælge, men til gengæld får du høj kvalitet og et flot design for pengene. Udover den stilfulde opgradering af bilens ydre er der flere fordele ved at vælge alu-fælge til din bil; aluminiumsfælge giver mulighed for at montere bredere dæk på bilen, så den bliver mere stabil. Du kan også montere større fælge i alu på bilen og kombinere med lavere dæk.

Brugte alu-fælge kan købes til en billig pris online på GulogGratis.dk

Vælg flotte alufælge til din bil – på GulogGratis.dk kan du købe dem brugt til en billig pris. Når du vælger fælge i aluminium, skal du være opmærksom på, at de kræver lidt mere vedligeholdelse end stålfælge: Jævnlig rengøring af især de forreste fælge, som er udsat for bremsestøv fra bremserne, er nødvendig for at undgå misfarvning. Fælge i alu – og især helt nye fælge - kræver også efterspænding, når du har kørt et bestemt antal kilometer.
Læs mindre