Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

1stk vinter, firestone, 225 45 17, 50%

Kr. 300,-


Vinterdæk

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Dæk / Vinterdæk"

Opret favoritsøgning

Vintertid er tid til vinterdæk


Når dagene bliver korte og temperaturen falder, er det ofte på tide at skifte til vinterdæk.

I Danmark er det ikke et lovpligtigt krav at skifte til vinterdæk. Det kan imidlertid være en rigtig god idé at gøre det – både for din og for dine medtrafikanters sikkerhed. Og tager du i vinterperioden bilen med til andre lande i Europa, bør du helt sikkert sætte dig ind i den lokale lovgivning omkring vinterdæk.
Læs mere


Her på GulogGratis.dk kan du nemt købe billige vinterdæk med- og uden fælge. Vores annoncører sælger nye og brugte vinterdæk til super billige priser over hele landet – også i nærheden af dig.

Hvornår skal du skifte til vinterdæk?

Når temperaturen falder til under 7C, og du oftest kører på sne- og isglatte veje, er det en god idé at skifte til vinterdæk. Bor og kører du derimod i byer, hvor der ofte ryddes sne, er sommerdæk at foretrække. Dette skyldes, at du får det mest optimale vejgreb med vinterdæk, når det sner, eller når vejene er dækkede af slud, frost og rim.

På veje der ”kun” er våde, vil sommerdæk være at foretrække, da de har langt bedre vejgreb end vinterdæk.

Hvorvidt du skal skifte til vinterdæk afhænger derfor af, hvordan vinteren udarter sig på de veje, du er vant til at køre på i dagligdagen.

Populære vinterdæk-mærker til salg på GulogGratis.dk

Her på GulogGratis.dk finder du nye og brugte vinterdæk med- og uden fælge fra alle de mest populære dæk-mærker, så som:

• Michelin
• Continental
• Pirelli
• Goodyear
• Gislaved
• Nokian

I flere bilmagasiner kan du finde tests af de forskellige typer vinterdæk.

Kan du stole på brugte vinterdæk?

Her på siden finder du et stort udvalg af brugte vinterdæk i rigtig god stand. Når du skal købe brugte vinterdæk, kan det anbefales, at du tager et grundigt kig på dækkene, når du tager ud for at møde sælger.

Mønsterdybden på vinterdæk skal som absolut minimum være 1,6 mm – og det er et lovmæssigt krav. Trafikstyrelsen anbefaler dog som minimum en mønsterdybde på 3 mm i vinterføre.
Læs mindre