Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

195/65-15 contintal

Kr. 1.295,-

Sælgers annoncer Annoncer fra kasper (3)

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Dæk / Sommerdæk"

Opret favoritsøgning

Nye og brugte sommerdæk køber du til en billig pris på GulogGratis.dk


Tjek priser på sommerdæk på GulogGratis.dk: Her er salg af både sommer- og vinterdæk

Få et overblik over sommerdæk priser på GulogGratis.dk: Her er nye og brugte dæk og fælge til salg. Udvalget byder på Roadstone, Bridgestone, Firestone, Continental, Goodyear og Michelin sommerdæk i forskellige størrelser. Bildækkene passer til mange forskellige bilmærker fra Toyota og VW til Peugeot og Citröen, så det er her du finder det helt rigtige dæk til din bil. På GulogGratis.dk kan du købe alverdens tilbehør til din bil; såvel fælge og reservedele som autostereo og styling kan købes online, hvor du også kan tage et kig på annoncerne med nye og brugte personbiler, erhvervsbiler, lastbiler og trailere.

Læs mere
Second hand sommerdæk godt tilbud: Køb billige dæk og fælge på GulogGratis.dk

Er du i tvivl om hvilke sommerdæk, du skal vælge til din bil? På GulogGratis.dk er der et bredt udvalg af sommer- og vinterdæk til salg. Når du klikker dig rundt blandt annoncerne for at finde de helt rigtige sommerdæk til din bil, skal du gå efter dæk, som har et godt vejgreb i vådt føre; den danske sommer byder nemlig ofte på regnvejr. I din bils instruktionsbog kan du læse dig frem til, hvilken dæktype der er det rette match, og det er også vigtigt, at dækkene passer til bilens vægt og tophastighed. Din bils alder spiller også ind; kører du i en helt ny bil, som er tilpasset avancerede dæk, eller har du en ældre model, som kører bedst på økonomiske dæk?

Skift til sommerdæk: Find sommer- og vinterdæk på udsalg på GulogGratis.dk

Sommerklargøring af din bil starter på GulogGratis.dk, hvor der er billige sommerdæk til salg. Når vejrudsigten ikke længere står på sne- og isklædte veje, er det tid til at udskifte vinterdækkene, så din bil er klar til kørsel i sommervejr. I forbindelse med dækskiftet er det en god idé at tjekke dæktrykket – og husk også at rengøre vinterdækkene, inden du pakker dem forsvarligt væk.
Læs mindre