Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Fondmetal 7x16'' m Continental 205/55-16

Kr. 1.500,-

Sælgers annoncer Annoncer fra 18nkt (20)


Vinterdæk

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Dæk på fælge / Vinterdæk"

Opret favoritsøgning

Vinterdæk på stålfælge er til salg til en billig pris på GulogGratis.dk


Køb vinterdæk og fælge på GulogGratis.dk – her er salg af dæk på stål- og alufælge

Kør vinteren sikkert i møde på billige vinterdæk købt brugt på GulogGratis.dk. Her sælges både Continental og Goodyear vinterdæk med fælge og uden. Du kan også tage et kig på annoncerne med sommerdæk og helårsdæk eller give et bud på nye alufælge, stålfælge eller kromfælge til bilen. Hvis det er en helt ny bil, du går og drømmer om, skal du klikke dig ind på annoncerne med Peugeot, VW, Citroën eller Ford. Her er også varevogne, lastbiler og trailere til salg, ligesom du kan gøre et godt køb på reservedele, styling og autostereo til din bil.

Læs mere
Second hand stålfælge med vinterdæk kan købes online på GulogGratis.dk

På GulogGratis.dk kan du købe billige vinterdæk på stålfælge til din bil, så den er optimalt forberedt til de danske vintervejes sne, regn, frost og vejsalt. Stålfælge kan bedre klare vinterens sjap og salt på vejene – derfor er de det bedste valg til vinterdækkene. I sommerperioden er du mere fri til at vælge fælge efter dine ønsker og behov; alufælge eller fælge i letmetal er velegnede til sommerdæk.

Køb vinterdæk brugt på GulogGratis.dk og få bilen vinterklar til en billig pris

Et sæt gode vinterdæk købt til en billig pris på GulogGratis.dk, får dig og din bil gennem vinterhalvårets udfordrende vejr- og vejforhold. Vinterdækkene kan klare vintervejr med sne, is og glatte veje, ligesom de bremser markant bedre end almindelige dæk under disse vejrforhold. Hvis du undlader at skifte til vinterdæk, når du kører i vinterføre, udsætter du derfor både dig selv og dine medtrafikanter for en alvorlig risiko.
Læs mindre