Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

14'' Dæk på fælge

Kr. 500,-

Sælgers annoncer Annoncer fra banjomand (14)


Helårsdæk

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Dæk på fælge / Helårsdæk"

Opret favoritsøgning

Brugte helårsdæk på stålfælge eller alufælge er til salg til billige priser på GulogGratis.dk


Bridgestone og Goodyear helårsdæk kan købes til en billig pris på GulogGratis.dk

Har du besluttet dig for at skifte til helårsdæk? Så klik dig ind på GulogGratis.dk og tag et kig på de mange annoncer med nye og brugte dæk på alu- eller stålfælge til salg. Her finder du såvel Bridgestone som Goodyear helårsdæk til billige priser. Her er naturligvis også vinterdæk og sommerdæk til salg, ligesom du kan købe alu-fælge, stålfælge og kromfælge. På GulogGratis.dk er der desuden masser af annoncer med nye og brugte biler, varevogne, trailere, reservedele, styling og autostereo til salg.

Læs mere
Second hand helårsdæk på GulogGratis.dk: Køb et billigt, brugt reservehjul online

Kører du hovedsageligt i byen på veje, som bliver ryddet for sne og saltet om vinteren? Og er dit kørselsbehov under 10.000 km om året? Så er helårsdæk et godt valg til din bil – og du kan købe dem brugt til en billig pris på GulogGratis.dk. Helårsdækkene er generelt bedre om vinteren end om sommeren, da de har nogle af vinterdækkenes egenskaber. Derfor egner de sig bedst til bilister med et mindre kørselsbehov og som fortrinsvist kører på byveje.

Find helårsdæk på udsalg på GulogGratis.dk – her er salg af dæk på stål- og alu-fælge

Er du i tvivl om det skal være helårsdæk eller vinterdæk og sommerdæk? Med helårsdæk sparer du udgiften til flere sæt dæk, og du slipper for besværet med at skifte fra vinter- til sommerdæk og tilbage igen. Du skal dog være opmærksom på, at helårsdækkene sammenlignet med sommer- og vinterdæk ikke præsterer optimalt i visse situationer. I vådt føre har de længere bremselængde end sommerdæk og det samme gælder på sne- og isglatte veje, når man sammenligner med vinterdæk.
Læs mindre