Barn og baby

456
White And More konfirmationskjole

White And More konfirmationskjole

950 kr.

White And More konfirmationskjole, Fin smuk creme hvid kjole i mærket White and more Melanie. Stoffet er gennemsigtigt mesh materiale, med små prikker vævet ind i stoffet. Kjolen har et super flatterende snit i taljen, som giver den helt perfekte pasform. Ærmerne er lange og afsluttes af et let stramt bånd, så der skabes volumen til ærmet. Kan bruges til konfirmanden eller studenten. Har været brugt til konfirmation 1 dag på 8-9 timer og købt fra ny til 2000 kr i år 2022. Ligger som ny, og er netop nyrenset! Uden pletter eller skjolder! Samt fra røgfrit hjem. Kan vaskes på skåneprogram i vaskepose. Den kan prøves her. Sender gerne mod køber betaler fragt. Så sød og yndig kjole i enkel look. Dejlig at have på da den er blød indvendig.

5400 Bogense
i dag
Toilettræner

Toilettræner

70 kr.

Toilettræner, Toilettræner med trappe. Næsten ikke brugt. Blot stået i skabet.

9270 Klarup
i dag
Skab

Skab

15 kr.

Skab, Lundby

4200 Slagelse
i dag
Nike - Air shorts - Drenge - Tøj - Blå - 128-137 / S
  • Nike - Air shorts - Drenge - Tøj - Blå - 128-137 / S - 2

Nike - Air shorts - Drenge - Tøj - Blå -...

159 kr.

Nike - Air shorts - Drenge - Tøj - Blå - 128-137 / S, Klar til en lang dag med gode shorts? Nike kommer med behagelige shorts til børn. Linningen er elastisk og med snoretræk, så du har mulighed for at spænde dem til og justere pasformen. Derudover er linningen i en anden farve end resten af buksen for at skabe et twist i designet. I begge sider finder du lommer, hvor der er god plads til fx en mobil.

5220 Odense SØ
i dag
Intersport.dk
  • Nike - Air shorts - Drenge - Tøj - Blå - 128-137 / S - 2
BUNDGAARD - Sports Sandal - Unisex - Hiking og Trailsko - Sort - 35
  • BUNDGAARD - Sports Sandal - Unisex - Hiking og Trailsko - Sort - 35 - 2

BUNDGAARD - Sports Sandal - Unisex - Hik...

599 kr.

BUNDGAARD - Sports Sandal - Unisex - Hiking og Trailsko - Sort - 35, Disse sandaler byder fødderne velkommen under sin åbne, men støttende overdel, der lukkes med tre velcrostropper, som samtidig bringer den justerbare og nemme pasform, der sidder lige i skabet. Indersiden er polstret med et blødt, åndbart materiale der sætter prikken over i’et. Kombinationen af mellem- og ydersål levere et solidt greb, masser af holdbarhed og en behagelig støddæmpning, til dagens mange skridt.

5220 Odense SØ
i dag
Intersport.dk
  • BUNDGAARD - Sports Sandal - Unisex - Hiking og Trailsko - Sort - 35 - 2

BUNDGAARD - Sports Sandal - Unisex - Hik...

599 kr.

BUNDGAARD - Sports Sandal - Unisex - Hiking og Trailsko - Sort - 34, Disse sandaler byder fødderne velkommen under sin åbne, men støttende overdel, der lukkes med tre velcrostropper, som samtidig bringer den justerbare og nemme pasform, der sidder lige i skabet. Indersiden er polstret med et blødt, åndbart materiale der sætter prikken over i’et. Kombinationen af mellem- og ydersål levere et solidt greb, masser af holdbarhed og en behagelig støddæmpning, til dagens mange skridt.

5220 Odense SØ
i dag
Intersport.dk

Pro Touch - Leo Hotpants - Unisex - Tøj ...

79 kr.

Pro Touch - Leo Hotpants - Unisex - Tøj - Pink - 158/164, PRO TOUCH Leo hotpants byder din pige på et par iøjnefaldende og funktionelle, tætsiddende shorts, fremstillet i et blødt og strækbart materiale, der skaber ekstraordinær bevægelsesfrihed. Dry Plus teknologien tilføjer svedtransporterende og hurtigtørrende effekter til shortsene, som hjælper med en tør og frisk komfort fra start til slut.

5220 Odense SØ
i dag
Intersport.dk

BUNDGAARD - Sports Sandal - Unisex - Hik...

599 kr.

BUNDGAARD - Sports Sandal - Unisex - Hiking og Trailsko - Sort - 37, Disse sandaler byder fødderne velkommen under sin åbne, men støttende overdel, der lukkes med tre velcrostropper, som samtidig bringer den justerbare og nemme pasform, der sidder lige i skabet. Indersiden er polstret med et blødt, åndbart materiale der sætter prikken over i’et. Kombinationen af mellem- og ydersål levere et solidt greb, masser af holdbarhed og en behagelig støddæmpning, til dagens mange skridt.

5220 Odense SØ
i dag
Intersport.dk

H2O - Wave overgangsjakke - Unisex - Sum...

399 kr.

H2O - Wave overgangsjakke - Unisex - Summer Sale - Brun - 176, H2O Wave jakken byder dit barn på en let og smart jakke, med syntetisk fyldemateriale, der holder godt på varmen, imens de bølgede paneler skaber et flot og moderne look, der fuldendes af to lynlåslommer samt elastikkanter omkring håndled og talje, så vinden får sværere ved at trænge ind på kroppen og derved påvirke klimaet.

5220 Odense SØ
i dag
Intersport.dk

McKinley - Quist termojakke - Unisex - T...

299 kr.

McKinley - Quist termojakke - Unisex - Tøj - Pink - 104, McKINLEY Quist termojakken til børn, byder på en behagelig, let kvalitet, med bløde ribkanter ved håndled og krave, samt elastik i bunden, der skaber en bekvem og tillukket pasform, der fuldendes af et syntetisk fyldemateriale, der skaber god varmeisolation, så dit barn kan gå let og varmt igennem hverdagen.

5220 Odense SØ
i dag
Intersport.dk

Timberland - Brooklyn Mid Hiker - Unisex...

499 kr.

Timberland - Brooklyn Mid Hiker - Unisex - Sko - Brun - 40, Disse Timberland Brooklyn Mid Hiker byder på en OrthoLite indlægssål som skaber støddæmpning og støtte til de groende fødder. Støvlerne er fremstillet i eksklusivt nubucklæder og er yderligere behandlet med ’Defender Repellent Systems’ som beskytter mod pletter og mærker – Mesh-foret søger for en optimeret åndbarhed, imens støvlerne fuldendes med en grov og klæbrig ydersål i gummi.

5220 Odense SØ
i dag
Intersport.dk

H2O - Polar Jakke Børn - Unisex - Jakker...

499 kr.

H2O - Polar Jakke Børn - Unisex - Jakker - Orange - 164, Med H2O Polar jakken til børn, bliver der budt på et quiltet design, med syntetisk fyldemateriale, der skaber en solid og isolerende kvalitet, der holder varmen tæt på kroppen. Jakken byder ydermere på aftagelig hætte, to store lommer foran på og som prikken over i'et, en kraftig, gennemgående YKK-lynlås.

5220 Odense SØ
i dag
Intersport.dk

adidas - Must Haves Badge Of Sport Pullo...

299 kr.

adidas - Must Haves Badge Of Sport Pullover - Unisex - Hoodies og Sweatshirts - Sort - 128, Must Haves Badge Of Sport hættetrøjen fra adidas er perfekt uanset, om den skal bruges til hverdag, hygge eller sport. I løbet af dagen er den behagelige kængurulomme dejlig at bruge, mens adidas' velkendte toner sig flot frem midt på brystet. I lommen har du mulighed for at opbevare vigtige småting, hvis du har lyst. Derudover er hætten i denne trøje fra adidas med foring, så den er ekstra komfortabel at have på og skaber ekstra varme på kolde dage.

5220 Odense SØ
i dag
Intersport.dk

Nike - Sportswear T-shirt - Unisex - Kor...

129 kr.

Nike - Sportswear T-shirt - Unisex - Kortærmet T-shirts - Gul - L, T-shirt til piger med flot tryk på fronten og i et behageligt bomuldsmateriale. Blusen er lidt længere bagpå, for at skabe et afslappet look. Samtidig er den i en standard pasform, for en rummelig fornemmelse.

5220 Odense SØ
i dag
Intersport.dk

H2O - Wave overgangsjakke - Unisex - Tøj...

399 kr.

H2O - Wave overgangsjakke - Unisex - Tøj - Grå - 128, H2O Wave jakken byder dit barn på en let og smart jakke, med syntetisk fyldemateriale, der holder godt på varmen, imens de bølgede paneler skaber et flot og moderne look, der fuldendes af to lynlåslommer samt elastikkanter omkring håndled og talje, så vinden får sværere ved at trænge ind på kroppen og derved påvirke klimaet.

5220 Odense SØ
i dag
Intersport.dk

H2O - Wave overgangsjakke - Unisex - Tøj...

399 kr.

H2O - Wave overgangsjakke - Unisex - Tøj - Gul - 176, H2O Wave jakken byder dit barn på en let og smart jakke, med syntetisk fyldemateriale, der holder godt på varmen, imens de bølgede paneler skaber et flot og moderne look, der fuldendes af to lynlåslommer samt elastikkanter omkring håndled og talje, så vinden får sværere ved at trænge ind på kroppen og derved påvirke klimaet.

5220 Odense SØ
i dag
Intersport.dk

adidas - Must Haves Badge Of Sport Pullo...

299 kr.

adidas - Must Haves Badge Of Sport Pullover - Unisex - Hoodies og Sweatshirts - Sort - 116, Must Haves Badge Of Sport hættetrøjen fra adidas er perfekt uanset, om den skal bruges til hverdag, hygge eller sport. I løbet af dagen er den behagelige kængurulomme dejlig at bruge, mens adidas' velkendte toner sig flot frem midt på brystet. I lommen har du mulighed for at opbevare vigtige småting, hvis du har lyst. Derudover er hætten i denne trøje fra adidas med foring, så den er ekstra komfortabel at have på og skaber ekstra varme på kolde dage.

5220 Odense SØ
i dag
Intersport.dk

Nike - Sportswear T-shirt - Unisex - Tøj...

129 kr.

Nike - Sportswear T-shirt - Unisex - Tøj - Hvid - L, T-shirt til piger med flot tryk på fronten og i et behageligt bomuldsmateriale. Blusen er lidt længere bagpå, for at skabe et afslappet look. Samtidig er den i en standard pasform, for en rummelig fornemmelse.

5220 Odense SØ
i dag
Intersport.dk

Energetics - Clodia II Shorts - Unisex -...

49 kr.

Energetics - Clodia II Shorts - Unisex - Tøj - Grå - 140, Er du på jagt efter et par bløde og komfortable shorts til fitnesscentret, gymnastikken eller lignende? Så indstil søningen et øjeblik og tag et nærmere kig på disse Energetics Clodia II Shorts. Shortsene her består af polyester, bomuld og viskose, der til sammen skaber en blød og lækker kvalitet, med en svedtransporterende effekt, perfekt til træningen. Energetics Clodia II Shorts er med to sidelommer samt snøre og elastik ved livet. Materiale:

5220 Odense SØ
i dag
Intersport.dk

McKinley - Mika Ski Jacket - Unisex - Tø...

499 kr.

McKinley - Mika Ski Jacket - Unisex - Tøj - Pink - 116, Skijakken har vind- og vandtætte samt åndbare kvaliteter, plus tapede sømme, der skaber en fantastisk beskyttelse mod elementerne, imens den optimeret åndbarhed sørger for at lukke overskydende varme og kondens ud, så komforten altid er i top. Jakkens hætte er aftagelig og der er justerbare muligheder ved håndled og talje. De bløde ribkanter ved håndleddene har huller til tommelfingrene, plus der er reflekterende detaljer hele vejen rundt, så synligheden kan følge med.

5220 Odense SØ
i dag
Intersport.dk

BUNDGAARD - Sports Sandal - Unisex - Hik...

599 kr.

BUNDGAARD - Sports Sandal - Unisex - Hiking og Trailsko - Sort - 28, Disse sandaler byder fødderne velkommen under sin åbne, men støttende overdel, der lukkes med tre velcrostropper, som samtidig bringer den justerbare og nemme pasform, der sidder lige i skabet. Indersiden er polstret med et blødt, åndbart materiale der sætter prikken over i’et. Kombinationen af mellem- og ydersål levere et solidt greb, masser af holdbarhed og en behagelig støddæmpning, til dagens mange skridt.

5220 Odense SØ
i dag
Intersport.dk

Buff - Polar halsedisse - Unisex - Tilbe...

299 kr.

Buff - Polar halsedisse - Unisex - Tilbehør og Udstyr - Sort - ONESIZE, Buff Polar halsrøret byder dit barn på en blød og varm polarfleece designet specifikt til børn, der beskytter mod kulden. Halsedissen består af en nedre del i fleece og en øvre del i mikrofiber, der tilsammen skaber en varmende, strækbar og alsidig beklædningsdel, med en bred vifte af anvendelsesmuligheder, lige efter dit behov og humør, som fuldendes af en UV-beskyttende kvalitet.

5220 Odense SØ
i dag
Intersport.dk

Hummel - Active Poly Jersey SS - Unisex ...

99 kr.

Hummel - Active Poly Jersey SS - Unisex - Kortærmet T-shirts - Pink - 128, Hummel Active Poly T-shirten byder dit barn på svedtransporterende og bløde kvaliteter der skaber en fantastisk komfort til de aktive stunder. Det svedtransporterende og åndbare materiale levere en tør og veltilpas komfort, der fuldendes med et blødt, glat materiale i en almindelig pasform med masser af plads til bevægelse.

5220 Odense SØ
i går
Intersport.dk

BUNDGAARD - Sports Sandal - Unisex - Hik...

599 kr.

BUNDGAARD - Sports Sandal - Unisex - Hiking og Trailsko - Sort - 32, Disse sandaler byder fødderne velkommen under sin åbne, men støttende overdel, der lukkes med tre velcrostropper, som samtidig bringer den justerbare og nemme pasform, der sidder lige i skabet. Indersiden er polstret med et blødt, åndbart materiale der sætter prikken over i’et. Kombinationen af mellem- og ydersål levere et solidt greb, masser af holdbarhed og en behagelig støddæmpning, til dagens mange skridt.

5220 Odense SØ
i går
Intersport.dk

BUNDGAARD - Sports Sandal - Unisex - Hik...

599 kr.

BUNDGAARD - Sports Sandal - Unisex - Hiking og Trailsko - Sort - 29, Disse sandaler byder fødderne velkommen under sin åbne, men støttende overdel, der lukkes med tre velcrostropper, som samtidig bringer den justerbare og nemme pasform, der sidder lige i skabet. Indersiden er polstret med et blødt, åndbart materiale der sætter prikken over i’et. Kombinationen af mellem- og ydersål levere et solidt greb, masser af holdbarhed og en behagelig støddæmpning, til dagens mange skridt.

5220 Odense SØ
i går
Intersport.dk

Energetics - Cully 3 T-shirt - Unisex - ...

79 kr.

Energetics - Cully 3 T-shirt - Unisex - Tøj - Rød - 128, Træn i blød og smart komfort, med Energetics Cully 3 T-shirten. Denne T-shirt er fremstillet i en blød og behagelig blanding af bomuld og polyester, der skaber fantastiske kvaliteter til dit træningsprogram. Det bløde materiale og det lidt bredere snit, levere en bekvem pasform med masser af bevægelsesfrihed.

5220 Odense SØ
i går
Intersport.dk

Buff - Polar halsedisse - Unisex - Tilbe...

299 kr.

Buff - Polar halsedisse - Unisex - Tilbehør og Udstyr - Multifarvet - ONESIZE, Buff Polar halsrøret byder dit barn på en blød og varm polarfleece designet specifikt til børn, der beskytter mod kulden. Halsedissen består af en nedre del i fleece og en øvre del i mikrofiber, der tilsammen skaber en varmende, strækbar og alsidig beklædningsdel, med en bred vifte af anvendelsesmuligheder, lige efter dit behov og humør, som fuldendes af en UV-beskyttende kvalitet.

5220 Odense SØ
i går
Intersport.dk

Str. 134, CECILIE WESTH tunika

95 kr.

Str. 134, CECILIE WESTH tunika, Super sød tunika med bredt elastikstykke foroven. 100% bomuld. Den har aldrig været brugt,- har blot ligget i skabet. Porto: 37 kr. sendt som pakke uden omdeling med DAO. Jeg har tøj til salg til både baby, piger, drenge, kvinder og mænd i stort set alle størrelser. Hvis du skriver din mailadresse, kan jeg sende dig billeder/priser af de størrelser du er interesseret i :-)

3100 Hornbæk
i går

Str. 116, ny "læder"-jakke fra ZARA

100 kr.

Str. 116, ny "læder"-jakke fra ZARA, Super flot råhvid jakke, der aldrig har været brugt, men har blot ligget i skabet. Der er tyndt foer i den. Porto: 39 kr. sendt som pakke uden omdeling med DAO. Jeg har tøj til både baby, piger, drenge, kvinder og mænd i stort set alle størrelser. Send mig blot din mailadresse, og skriv hvilke størrelser du søger. Så sender jeg en mail retur med billeder/beskrivelser/priser.

3100 Hornbæk
i går

Konfirmations tøj! Jakke og skjorte ?

450 kr.

Konfirmations tøj! Jakke og skjorte ?, Super fin konfirmationsjakke og skjorte fra nifty str 16 år! Sættet er kun brugt 2 gange og fremstår derfor som ny! Sættet har hængt i er skab i en tøjpose som også medfølger! Jakken er super fin med lækkert materiale inden i! Sættes sælges kun samlet! ?

5000 Odense C
i går

Abus Smiley cykelhjelm, str. 45-50 cm.

150 kr.

Abus Smiley cykelhjelm, str. 45-50 cm., Abus Smiley cykelhjelm Størrelse: 45-50 cm. Farve: Lilla. Cykelhjelmen har ALDRIG været involveret i et uheld ! INGEN fejl eller mangler. Abus Smiley cykelhjelm er en rigtig god cykelhjelm til især de mindste børn. Det skyldes hjelmens "flade nakke", der gør den velegnet til brug sammen med en barnestol. For at skabe en øget sikkerhed samt en bedre finish er Abus Smiley cykelhjelmen udviklet med In-mold, hvilket betyder, at cykelhjelmens inder- og yderskal er smeltet sammen. Godkendelser: TÜV GS og CE EN 1078 8 ventilationshuller, de forreste med insektnet In-mold skal, der giver flottere finish og øget sikkerhed Justerbart nakkespænde Justerbar remme Click hagespænde Aftagelige puder Nypris: 349,95 kr.

8700 Horsens
i går

Pro Touch - OZ 1.0 V/L - Unisex - Sko - ...

149 kr.

Pro Touch - OZ 1.0 V/L - Unisex - Sko - Sort - 33, str. 33, Klæd barnets fødder på, med en sporty og stødabsorberende kvalitet, til de mange timer med sjov og leg. En smidig og åndbar overdel skaber et behageligt klima til fødderne, med elastiksnørebånd og velcro, der gør dem nemme og hurtige at få af og på selv. Mellemsålen leverer en behagelig stødabsorbering og fleksibilitet, der tilføjer en fantastisk komfort til dagligdagens strabadser.

5220 Odense SØ
i går
Intersport.dk

31073 Lego Creator 7 - 12 år

25 kr.

31073 Lego Creator 7 - 12 år, Udsalg: Lego æsken er nedsat til kr. 25,-. God gave til børnefødselsdag. Lego Creator 31073, 3 i 1 med 3 byggevejledningshæfter i fin stand stort set ubrugt Den flotte æske mangler ingen klodser. Opbevaret i skab gennem mange år. Tlf. 22620677.

6200 Aabenraa
i går

H2O - Wave overgangsjakke - Unisex - Tøj...

399 kr.

H2O - Wave overgangsjakke - Unisex - Tøj - Blå - 128, H2O Wave jakken byder dit barn på en let og smart jakke, med syntetisk fyldemateriale, der holder godt på varmen, imens de bølgede paneler skaber et flot og moderne look, der fuldendes af to lynlåslommer samt elastikkanter omkring håndled og talje, så vinden får sværere ved at trænge ind på kroppen og derved påvirke klimaet.

5220 Odense SØ
i går
Intersport.dk

Hummel - Vivi Jacket - Unisex - Tøj - So...

549 kr.

Hummel - Vivi Jacket - Unisex - Tøj - Sort - 176, Bare fordi vinteren melder sin ankomst, betyder det ikke at udendørsaktiviteterne slutter, tværtimod. Denne Hummel Vivi jakke byder nemlig pÃ¥ en vandtæt yderdel, kombineret med tapede sømme og varm polstring, som skaber en fantastisk komfort der holder dig tør og veltilpas. Ydermere har du reflekterende detaljer, de velkendte ’vinkler’ med metalliske detaljer og en behagelig ribkant med huller til tommelfingrene.

5220 Odense SØ
i går
Intersport.dk

Ny Sort Bluse 140 (Seiko) nedsat mere

24 kr.

Ny Sort Bluse 140 (Seiko) nedsat mere, NY str 140 Sort Bluse fra Seiko i nopret stof. Aldrig brugt mærke sidder på endnu -har bare hængt i skabet og blevet for lille. Er knappet med 2 knapper foroven- billedet er gjort lysere for nemmere at se detaljer- en rigtig sød bluse en bluse der kostede lige i underkanten af 200 da den blev købt se også mine andre annoncer

9210 Aalborg SØ
i går

Hummel - Mimmi sports top - Piger - Topp...

179 kr.

Hummel - Mimmi sports top - Piger - Toppe - Sort - 152, Hummel Mimmi Sports Top byder dig på en blød og bekvem sportstop, med strækbare og åndbare kvaliteter der skaber fantastisk og ideel komfort de sportslige aktiviteter. I bunden af toppen har du en elastisk kant med Hummel logoer, der sammen med en bred halsudskæring og bryderryg-design sikrer optimal bevægelsesfrihed.

5220 Odense SØ
i går
Intersport.dk

McKinley - Hybrid Jakke - Unisex - Tøj -...

399 kr.

McKinley - Hybrid Jakke - Unisex - Tøj - Gul - 164, Hybridjakke til børn, der byder pÃ¥ beskyttende og bevægelsesfrie kvaliteter – Denne McKINLEY Hybrid jakke bestÃ¥r af isolerende paneler ved for- og bagsiden, kombineret med softshell materiale ved ærmer, hætte og i siderne, der skaber en fantastisk komfort, med masser af bevægelighed og Ã¥ndbarhed til de aktive stunder. Yderdelen er vindtæt, men lader samtidig fugt/kondens indefra slippe ud. PÃ¥ indersiden er jakken foret med blød fleece ved softshellmaterialet, der fuldendes med lynlÃ¥slommer samt elastikkanter ved hÃ¥ndled og talje. Fremstillet i 95% polyester og 5% elastan.

5220 Odense SØ
i går
Intersport.dk

H2O - Wave overgangsjakke - Unisex - Tøj...

399 kr.

H2O - Wave overgangsjakke - Unisex - Tøj - Blå - 116, H2O Wave jakken byder dit barn på en let og smart jakke, med syntetisk fyldemateriale, der holder godt på varmen, imens de bølgede paneler skaber et flot og moderne look, der fuldendes af to lynlåslommer samt elastikkanter omkring håndled og talje, så vinden får sværere ved at trænge ind på kroppen og derved påvirke klimaet.

5220 Odense SØ
i går
Intersport.dk

McKinley - Quist termojakke - Unisex - T...

299 kr.

McKinley - Quist termojakke - Unisex - Termotøj - Grå - 128, McKINLEY Quist termojakken til børn, byder på en behagelig, let kvalitet, med bløde ribkanter ved håndled og krave, samt elastik i bunden, der skaber en bekvem og tillukket pasform, der fuldendes af et syntetisk fyldemateriale, der skaber god varmeisolation, så dit barn kan gå let og varmt igennem hverdagen.

5220 Odense SØ
i går
Intersport.dk

Pro Touch - OZ 1.0 V/L - Unisex - Sko - ...

149 kr.

Pro Touch - OZ 1.0 V/L - Unisex - Sko - Pink - 34, str. 34, Klæd barnets fødder på, med en sporty og stødabsorberende kvalitet, til de mange timer med sjov og leg. En smidig og åndbar overdel skaber et behageligt klima til fødderne, med elastiksnørebånd og velcro, der gør dem nemme og hurtige at få af og på selv. Mellemsålen leverer en behagelig stødabsorbering og fleksibilitet, der tilføjer en fantastisk komfort til dagligdagens strabadser.

5220 Odense SØ
i går
Intersport.dk

McKinley - Mika Ski Jacket - Unisex - Tø...

499 kr.

McKinley - Mika Ski Jacket - Unisex - Tøj - Grøn - 128, Skijakken har vind- og vandtætte samt åndbare kvaliteter, plus tapede sømme, der skaber en fantastisk beskyttelse mod elementerne, imens den optimeret åndbarhed sørger for at lukke overskydende varme og kondens ud, så komforten altid er i top. Jakkens hætte er aftagelig og der er justerbare muligheder ved håndled og talje. De bløde ribkanter ved håndleddene har huller til tommelfingrene, plus der er reflekterende detaljer hele vejen rundt, så synligheden kan følge med.

5220 Odense SØ
i går
Intersport.dk

Hummel - Mimmi sports top - Piger - Tøj ...

179 kr.

Hummel - Mimmi sports top - Piger - Tøj - Lilla - 152, Hummel Mimmi Sports Top byder dig på en blød og bekvem sportstop, med strækbare og åndbare kvaliteter der skaber fantastisk og ideel komfort de sportslige aktiviteter. I bunden af toppen har du en elastisk kant med Hummel logoer, der sammen med en bred halsudskæring og bryderryg-design sikrer optimal bevægelsesfrihed.

5220 Odense SØ
i går
Intersport.dk

LykkeLiga - Fællesskabstrøje 2021 - Unis...

299 kr.

LykkeLiga - Fællesskabstrøje 2021 - Unisex - Tøj - Sort - 116, Danmarks lykkeligste design - Hummels designere har haft en fest med at skabe en t-shirt, der virkelig hylder Danmarks lykkeligste fællesskab. Trøjen er sort med flot stjernemønster i antracit - stjernerne symboliserer naturligvis LykkeLiga-spillernes stjernestatus. Og ellers kan du gÃ¥ pÃ¥ opdagelse i et væld af lykkelig symbolik. PÃ¥ ryggen finder du det fjollede LykkeCup-fjæs og langs siderne “3-skridt” monsteret, som hjælper os med at huske hÃ¥ndboldens vigtigste grundregel. I nakken finder du teksten “Danmarks skæveste fællesskab” - en hilsen til forskellighed og et gok i nødden til normaliteten.

5220 Odense SØ
i går
Intersport.dk

Hummel - Mimmi sports top - Piger - Tøj ...

179 kr.

Hummel - Mimmi sports top - Piger - Tøj - Lilla - 122, Hummel Mimmi Sports Top byder dig på en blød og bekvem sportstop, med strækbare og åndbare kvaliteter der skaber fantastisk og ideel komfort de sportslige aktiviteter. I bunden af toppen har du en elastisk kant med Hummel logoer, der sammen med en bred halsudskæring og bryderryg-design sikrer optimal bevægelsesfrihed.

5220 Odense SØ
i går
Intersport.dk

Puma - Spirit III FG/AG - Unisex - Puma ...

449 kr.

Puma - Spirit III FG/AG - Unisex - Puma fodboldstøvler - Sort - 32, str. 32, Holdbare fodboldstøvler, fremstillet med en blød og smidig syntetisk overdel, kombineret med polstret inderside, der skaber en behagelig og holdbar komfort, mens ydersålen og knopperne sørger for grebet på de naturlige græsbaner.

5220 Odense SØ
i går
Intersport.dk

BUNDGAARD - Virgo - Unisex - Hiking og T...

399 kr.

BUNDGAARD - Virgo - Unisex - Hiking og Trailsko - Grå - 27, Bundgaard Virgo sandalerne byder på et flot, åbent design, i holdbare materiale og en polstret inderside, der skaber behagelig komfort til de små fødder. En blød og dæmpende indersål er kombineret med stødabsorberende og grebsrig ydersål, som levere en optimeret komfort til alle skridt af dagen, imens hælkappen sørger for et godt hold af foden. Overdelen lukkes med to velcrospænder, som nemt selv kan justeres til efter behov.

5220 Odense SØ
i går
Intersport.dk

BUNDGAARD - Virgo - Unisex - Hiking og T...

399 kr.

BUNDGAARD - Virgo - Unisex - Hiking og Trailsko - Grå - 29, Bundgaard Virgo sandalerne byder på et flot, åbent design, i holdbare materiale og en polstret inderside, der skaber behagelig komfort til de små fødder. En blød og dæmpende indersål er kombineret med stødabsorberende og grebsrig ydersål, som levere en optimeret komfort til alle skridt af dagen, imens hælkappen sørger for et godt hold af foden. Overdelen lukkes med to velcrospænder, som nemt selv kan justeres til efter behov.

5220 Odense SØ
i går
Intersport.dk

Pro Touch - OZ 1.0 V/L - Unisex - Sko - ...

149 kr.

Pro Touch - OZ 1.0 V/L - Unisex - Sko - Pink - 33, str. 33, Klæd barnets fødder på, med en sporty og stødabsorberende kvalitet, til de mange timer med sjov og leg. En smidig og åndbar overdel skaber et behageligt klima til fødderne, med elastiksnørebånd og velcro, der gør dem nemme og hurtige at få af og på selv. Mellemsålen leverer en behagelig stødabsorbering og fleksibilitet, der tilføjer en fantastisk komfort til dagligdagens strabadser.

5220 Odense SØ
i går
Intersport.dk

H2O - Wave overgangsjakke - Unisex - Sum...

399 kr.

H2O - Wave overgangsjakke - Unisex - Summer Sale - Brun - 152, H2O Wave jakken byder dit barn på en let og smart jakke, med syntetisk fyldemateriale, der holder godt på varmen, imens de bølgede paneler skaber et flot og moderne look, der fuldendes af to lynlåslommer samt elastikkanter omkring håndled og talje, så vinden får sværere ved at trænge ind på kroppen og derved påvirke klimaet.

5220 Odense SØ
i går
Intersport.dk

Puma - Smash v2 Mid PureTEX - Unisex - S...

399 kr.

Puma - Smash v2 Mid PureTEX - Unisex - Sko - Sort - 36, str. 36, Puma Smash v2 Mid PureTEX skoene er en varm og moderne vinterudgave af den originale Smash v2 Mid. Den tennis-inspireret silhuette bringer en holdbar læderoverdel, der først og fremmest skaber en vand- og smudsafvisende overdel, samtidig med en bekvem og varmere pasform, hvor PureTEX teknologien er en højfunktionel, åndbar og vejrtæt membran, som yder en fantastisk beskyttelse når vind og vejr slår til. Ydermere er disse Puma Smash v2 Mid PureTEX sko udstyret med en blød og støddæmpende SoftFoam+ indersål, der fuldendes af en ren gummi-ydersål der bidrager med optimeret greb og holdbarhed.

5220 Odense SØ
i går
Intersport.dk

H2O - Polar Jakke Børn - Unisex - Tøj - ...

499 kr.

H2O - Polar Jakke Børn - Unisex - Tøj - Sort - 140, Med H2O Polar jakken til børn, bliver der budt på et quiltet design, med syntetisk fyldemateriale, der skaber en solid og isolerende kvalitet, der holder varmen tæt på kroppen. Jakken byder ydermere på aftagelig hætte, to store lommer foran på og som prikken over i'et, en kraftig, gennemgående YKK-lynlås.

5220 Odense SØ
i går
Intersport.dk

BUNDGAARD - Sports Sandal - Unisex - Hik...

599 kr.

BUNDGAARD - Sports Sandal - Unisex - Hiking og Trailsko - Sort - 38, Disse sandaler byder fødderne velkommen under sin åbne, men støttende overdel, der lukkes med tre velcrostropper, som samtidig bringer den justerbare og nemme pasform, der sidder lige i skabet. Indersiden er polstret med et blødt, åndbart materiale der sætter prikken over i’et. Kombinationen af mellem- og ydersål levere et solidt greb, masser af holdbarhed og en behagelig støddæmpning, til dagens mange skridt.

5220 Odense SØ
i går
Intersport.dk

Energetics - Harmony træningstights - Un...

199 kr.

Energetics - Harmony træningstights - Unisex - Tøj - Multifarvet - 158/164, ENERGETICS Harmony tightsene er fremstillet i et blødt og strækbart materiale, med svedtransporterende kvaliteter, der skaber en bevægelsesfri komfort til de aktive timer i skolen, på løbeturen, i træningscentret eller hvor end denne kvalitet mangler. Tightsene er udført i et flot og farverigt all-over-print, der bidrager til moden.

5220 Odense SØ
i går
Intersport.dk

Hummel - Mimmi sports top - Piger - Tøj ...

179 kr.

Hummel - Mimmi sports top - Piger - Tøj - Lilla - 128, Hummel Mimmi Sports Top byder dig på en blød og bekvem sportstop, med strækbare og åndbare kvaliteter der skaber fantastisk og ideel komfort de sportslige aktiviteter. I bunden af toppen har du en elastisk kant med Hummel logoer, der sammen med en bred halsudskæring og bryderryg-design sikrer optimal bevægelsesfrihed.

5220 Odense SØ
i går
Intersport.dk

Buff - Polar halsedisse - Unisex - Tilbe...

299 kr.

Buff - Polar halsedisse - Unisex - Tilbehør og Udstyr - Multifarvet - ONESIZE, Buff Polar halsrøret byder dit barn på en blød og varm polarfleece designet specifikt til børn, der beskytter mod kulden. Halsedissen består af en nedre del i fleece og en øvre del i mikrofiber, der tilsammen skaber en varmende, strækbar og alsidig beklædningsdel, med en bred vifte af anvendelsesmuligheder, lige efter dit behov og humør, som fuldendes af en UV-beskyttende kvalitet.

5220 Odense SØ
i går
Intersport.dk

BUNDGAARD - Virgo - Unisex - Hiking og T...

399 kr.

BUNDGAARD - Virgo - Unisex - Hiking og Trailsko - Grå - 28, Bundgaard Virgo sandalerne byder på et flot, åbent design, i holdbare materiale og en polstret inderside, der skaber behagelig komfort til de små fødder. En blød og dæmpende indersål er kombineret med stødabsorberende og grebsrig ydersål, som levere en optimeret komfort til alle skridt af dagen, imens hælkappen sørger for et godt hold af foden. Overdelen lukkes med to velcrospænder, som nemt selv kan justeres til efter behov.

5220 Odense SØ
i går
Intersport.dk

McKinley - Mika Ski Jacket - Unisex - Tø...

499 kr.

McKinley - Mika Ski Jacket - Unisex - Tøj - Pink - 98, Skijakken har vind- og vandtætte samt åndbare kvaliteter, plus tapede sømme, der skaber en fantastisk beskyttelse mod elementerne, imens den optimeret åndbarhed sørger for at lukke overskydende varme og kondens ud, så komforten altid er i top. Jakkens hætte er aftagelig og der er justerbare muligheder ved håndled og talje. De bløde ribkanter ved håndleddene har huller til tommelfingrene, plus der er reflekterende detaljer hele vejen rundt, så synligheden kan følge med.

5220 Odense SØ
i går
Intersport.dk

Pro Touch - OZ 1.0 V/L - Unisex - Sko - ...

149 kr.

Pro Touch - OZ 1.0 V/L - Unisex - Sko - Pink - 32, str. 32, Klæd barnets fødder på, med en sporty og stødabsorberende kvalitet, til de mange timer med sjov og leg. En smidig og åndbar overdel skaber et behageligt klima til fødderne, med elastiksnørebånd og velcro, der gør dem nemme og hurtige at få af og på selv. Mellemsålen leverer en behagelig stødabsorbering og fleksibilitet, der tilføjer en fantastisk komfort til dagligdagens strabadser.

5220 Odense SØ
i går
Intersport.dk

Hummel - Mimmi sports top - Piger - Topp...

179 kr.

Hummel - Mimmi sports top - Piger - Toppe - Sort - 122, Hummel Mimmi Sports Top byder dig på en blød og bekvem sportstop, med strækbare og åndbare kvaliteter der skaber fantastisk og ideel komfort de sportslige aktiviteter. I bunden af toppen har du en elastisk kant med Hummel logoer, der sammen med en bred halsudskæring og bryderryg-design sikrer optimal bevægelsesfrihed.

5220 Odense SØ
i går
Intersport.dk
Side:af 8