Deltag i vores 32 års-fødselsdagskonkurrence
VIND et 1.000 KR. gavekort
til Deal.dk

Tilmeld dig GulogGratis.dk's nyhedsbrev, når du opretter en brugerprofil på GulogGratis.dk, og vær med i vores fødselsdagskonkurrence om et GAVEKORT på 1.000 KR. til Deal.dk

*Konkurrencen løber t.o.m. d. 31/5.23. Vi trækker én heldig vinder, som vil blive kontaktet direkte pr. mail. Se konkurrencevilkår her.

Trælegetøj

3
Osmo Coding Starter kit - Indlæringsværktøj

Sponsoreret

Osmo Coding Starter kit - Indlæringsværktøj

899,00 kr.

Gør din iPad til et sjovt kodningseventyr Send dit barn på eventyr ind i kodningens verden. Giver basale kodningsfærdigheder med 3 forskellige spil Kombinerer fysisk leg med spil på tablet Fremmer kreativitet og problemløsningsevner Lær at kode klods for klods Osmo Coding Starter Kit er designet til børn i alderen 5-10 år. Dit barn lærer at kode ved at forbinde de farverige klodser i den fysiske verden, mens de samtidig er på eventyr på skærmen. Kodning-kittet består af 3 interaktive læringsspil. Undervejs i kodningen skrues der op for sværhedsgraden, så man hele tiden bygger videre på det, man lige har lært. Start derfor eventyret i Coding Awbie, skab musik med Coding Jam, og fremvis herefter dine avancerede færdigheder i Coding Duo! Første spil fokuserer på problemløsninger og derefter fortsætter spillene til begreber som sekventering og looping. Coding Awbie I spillet her skal du hjælpe Awbie med at finde sine jordbær. Der skal udforskes mere end 35 niveauer med grønne skove, uhyggelige huler, jungler, solrige strande, et sneklædt bjerg og endda en vulkan! Hjælp med at løse udfordringerne undervejs og brug logiske færdigheder sammen med de grundlæggende begreber om kodning. Coding Jam Så skal der laves musik! Læg kodeblokkene i mønstre og loops og komponer din egen musik. Spillet har 24 karakterer og over 300 musikalske lyde, så der kan produceres perfekt musik. Du kan optage og dele din musik med venner, familie og andre i Jam-fællesskabet. Coding Duo Her skal du løse avancerede puslespil på egen hånd eller sammen med en ven for at gøre det mere sjovt og udfordrende. Se vores jordbær-elskende Awbie og det venlige monster Mo arbejde sammen om at overvinde krævende udfordringer. Du kan spille alene eller sammen med en ven. Den ene spiller koder Awbie, og den anden koder Mo, og så gælder det om at samarbejde og lave strategier, der kan bane vej for dem. Forskningsbaseret læring Osmo Coding Starter Kit er skabt af et team fra TIDAL Lab ved det prestigefyldte amerikanske Northwestern University. Spillet er inspireret af mere end 50 års forskning indenfor træning i computerprogrammering, som holder børn engageret i mange timer. Kodning er den moderne superkraft. Så udforsk de nødvendige færdigheder og hjælp dit barn med at få succes i en digital verden. Giv dem et forspring og frem deres kreativitet og problemløsningsevner undervejs. Sættet inkluderer: - 31 kodebloksæt - 1 Osmo Base til iPad - 3 kodespil Osmo er kompatible med: 5. generation iPad og derover. Alle modeller af iPad Air og iPad Pro. iPad Mini 2 og nyere, iPhone 6 og nyere, Android-enhed med minimum 3 GB RAM. Amazon Fire-tablets understøttes ikke. OBS: Tekst og instruktioner er på dansk og tale er på engelsk.

Webshop
Coop.dk

  Sponsoreret produkt

  Vintage Brio kuglespil for 2-4 pers. nr 31821.

  Vintage Brio kuglespil for 2-4 pers. nr ...

  80 kr.

  Vintage Brio kuglespil for 2-4 personer. Har nr 31821. I fin stand med to terninger og 15 kugler. Uden vejledning.

  9352 Dybvad
  14. mar.
  Vintage kuglespil fra Kolobok, USSR omkring 1970.

  Vintage kuglespil fra Kolobok, USSR omkr...

  165 kr.

  Vintage kuglespil/bordspil fra Kolobok. Produceret i USSR i start 70´erne. I god stand med aldersrelaterede brugsspor. 2 originale kugler medfølger. Affyringsfjeder virker fint. Mål: Længde 41,8cm, bredde 20,5cm.

  9352 Dybvad
  25. dec. 2022
  Svensk pædagogisk kuglespil fra 1950´erne.

  Svensk pædagogisk kuglespil fra 1950´ern...

  165 kr.

  Sjovt pædagogisk svensk kuglespil i træ fra 1950´erne i super god stand. Højde 24cm, bredde 11cm.

  9352 Dybvad
  17. dec. 2022