Trælegetøj

3
PlayShifu interaktiv globus - Orboot Dinosaurs

Sponsoreret

PlayShifu interaktiv globus - Orboot Dinosaurs

399,95 kr.

PlayShifu Orboot Dinosaurer Bring dinosaurerne til live hjemme på børneværelset! Med Shifu Orboot AR-globus og den tilhørende app kan du rejse tilbage i tiden og opleve den magiske æra gennem visuel historiefortælling, musik og stemmeinteraktioner samt quizzer og udfordringer. Udforsk kloden med land og dinosaurer fra 60 millioner år siden Få fortalt over 400 utrolige fakta om dinosaurer Spil sjove spil med tidsrejser og eventyr En magisk indgang til lærerige oplevelser Shifu Orboot er en interaktiv AR-globus, der bruger augmented reality (AR) via den tilhørende app. Med din tablet eller smartphone scanner du kloden og udfolder et hav af oplevelser. Se dinosaurer i 3D. Klik på en dinosaur for at lære mere gennem interaktiv fortælling. Og prøv de mange engagerende spil og udfordringer. Det er ikke bare sjovt og spændende - det er utroligt lærerigt, og globussen er meget velegnet til uddannelse i klasseværelset eller som hjemmeundervisning. Barnet udvikler nysgerrighed og kognitive færdigheder og får masser af viden om dinosaurernes verden. Det store udvalg af indhold tilbyder læring og udfordringer til børn i forskellige aldre, og I kan derfor have fornøjelse af globussen i flere år. Appen er tilgængelig på otte sprog - herunder dansk, svensk og norsk. Appen er kompatibel med følgende enheder: - iPad 5. generation og nyere - iPad Air alle modeller - iPad Pro alle modeller - iPad Mini 2 og nyere - iPhone 6 og nyere - Android-enhed med mindst 3 GB ram

Webshop
Coop.dk

  Sponsoreret produkt

  Osmo Pizza Co. Starter Kit - Indlæringsværktøj

  Sponsoreret

  Osmo Pizza Co. Starter Kit - Indlæringsværktøj

  469,00 kr.

  Åben din egen pizzarestaurant Bliv den helt store pizzakonge- eller dronning ved at lave pizzaer lige efter kundens ønsker. Lær også at beregne, hvor mange penge kunden skal have retur og invester dit overskud for at gøre din lille pizzabiks endnu bedre. Spillet kombinerer fysisk leg med spil på tablet Bliv bedre til matematik ved at lege Fremmer børns kreativitet og problemløsningsevner Lær med hænderne Børn lærer gennem leg! Ved at kombinere håndgribelige stykker med sjove figurer på skærmen bruger de deres fantasi og giver dem en forsmag på, hvordan man driver en virksomhed - og får den til at vokse. Virkelighedens matematik Øv dig i at plusse, minus, gange og meget mere, og bliv en mester til hurtig hovedregning, når der skal betales og gives penge tilbage. Og husk at gemme overskuddet, så du kan investere i opgraderinger. Spillet tilpasser automatisk sværhedsgraden undervejs baseret på dit barns evner og fremskridt undervejs. Lær at aflæse kropssprog Når din kunde har smagt på din nybagte pizza, skal du vurdere, om kunderne kan lide deres pizza baseret på deres ansigtsudtryk og kropssprog. Rammer du ved siden af kundens ønske, får du en sur anmeldelse, men gør du det til gengæld lige efter kundens ønske, får du glade kunder, der kommer igen og igen. Startsættet indeholder: - 1 Osmo Base til iPad - Pizzaplade - Bakker til fyld - Penge - Stabelbar opbevaring Osmo er kompatible med: 5. generation iPad og derover. Alle modeller af iPad Air og iPad Pro. iPad Mini 2 og nyere, iPhone 6 og nyere, Android-enhed med minimum 3 GB RAM. Amazon Fire-tablets understøttes ikke. OBS : iPad kræves for at spille. Tekst og instruktioner er på dansk og tale er på engelsk.

  Webshop
  Coop.dk

   Sponsoreret produkt

   Magnet puslespil, bil bane, spil,

   Magnet puslespil, bil bane, spil,

   175 kr.

   Bilbanen er Kids Wood med 4 biler. Kreativ leg "Hvem arbejder med hvad?" Se billede.

   6700 Esbjerg
   5. jan.
   Bilbane

   Bilbane

   50 kr.

   Bilbane

   5700 Svendborg
   14. dec. 2022
   Grimms regnbue stor

   Grimms regnbue stor

   300 kr.

   Grimms regnbue stabel legetøj. Mange timers leg, kan bruges til rigtig meget forskelligt for eksempel hegn til bondgårdsdyr eller bilbane.

   5853 Ørbæk
   30. nov. 2022