Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Fint og velholdt legekøkken

Kr. 450,-

Sælgers annoncer Annoncer fra Dortetoft (6)


Køkken

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Legetøj / Køkken"

Opret favoritsøgning

Køb et brugt legekøkken til en billig pris på GulogGratis.dk, hvor der er masser af legetøj til salg


Et brugt legetøjskøkken i træ finder du billigt på GulogGratis.dk: Her sælges brugt legetøj til billige priser

Læs mere
Tag et kig på de mange annoncer med brugte legesager til salg på GulogGratis.dk og find et fint legetøjskøkken til en billig pris. Du kan både købe et komplet legekøkken eller enkelte køkken ting som et Brio komfur, en legetøjs mikroovn, opvaskemaskine og kolonialvarer i plast. Hvis du er på jagt efter andet legetøj som en bondegård, et dukkehus, en gyngehest eller en racerbane, har du gode muligheder for at finde det på GulogGratis.dk. Det er også her, du kan gøre et gratis find på det du lige står og mangler blandt annoncerne med brugte ting og sager, som gives væk online.

Find et legekøkken på tilbud online: På GulogGratis.dk kan du købe brugt legetøj til billige priser

Køb et brugt legetøjskøkken på GulogGratis.dk og lad ungerne stå for aftensmaden i aften. Der er masser af sjov leg i et legekøkken, hvor børnene kan hygge sig med at lave forskellige retter, invitere venner og familie på hjemmelavet mad eller lave deres egen restaurant med mad fra eget legetøjskøkken.

Ønsker dine børn sig et legekøkken i træ? Køb et legekøkken brugt på GulogGratis.dk

På GulogGratis.dk kan du købe en masse forskelligt brugt legetøj, som dine børn vil få en masse glæde ud af at lege med. Gør for eksempel en god handel på et legetøjskøkken, hvor børnene kan få mange sjove timer til at gå med at kokkerere alle deres livretter eller find de populære byggeklodser fra Lego på tilbud og lad ungerne bygge løs med de farverige klodser.
Læs mindre