Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Cars Flexi Trax bane

Kr. 250,-

Sælgers annoncer Annoncer fra Lene14 (2)

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Legetøj / Flexi Trax"

Opret favoritsøgning

Flexi trax sælges brugt og billigt på GulogGratis.dk: Køb kreativt legetøj til børn online


Brugt legetøj til børn er til salg til billige priser på GulogGratis.dk: Find en billig Flexi Trax bane online

Læs mere
Der er masser af brugt legetøj til salg på GulogGratis.dk – så her kan du få billige legesager til børn i alle aldre. For eksempel kan du gøre en god handel på de populære Flexi Trax racerbaner; her er salg af såvel enkelte dele som hele samlesæt og baner med Spiderman, Dino eller safari tema. Du kan også tage et kig på annoncerne med brugt legetøj fra Lego, Playmobil, Brio eller Fisher Price og gøre et kup på dit barns yndlingslegetøj. På GulogGratis.dk bortgives brugte ting og sager online, så du kan være heldig at gøre et gratis fund på det, du lige står og mangler.

På GulogGratis.dk kan du købe Flexi Trax biler til din racerbane: Tjek udvalget af brugt legetøj online

Køb Flexi Trax skinner og biler til en billig pris på GulogGratis.dk og lav din egen seje racerbane, hvor der er fuld fart på racerbilerne. Du kan vælge en bane med Spiderman eller Dino tema og lade fantasien få frit spil, når du sammensætter skinnerne til en bane med skarpe sving og overraskende udfordringer undervejs.

Shop brugt legetøj til børn på GulogGratis.dk: Her er salg af Flexi Trax, Lego og Playmobil

På GulogGratis.dk kan du købe de populære Flexi Trax racerbaner, som egner sig til børn i alderen 3-6 år. Der er mange sjove og kreative legetimer i de farverige skinner, som dit barn selv kan sætte sammen til en sej racerbane, så der kan komme gang i bilræset på børneværelset.
Læs mindre