Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Trækvogn XXL maks 544kg.

Kr. 1.599,-

Sælgers annoncer Annoncer fra tectake Danmark Aps2 (1500)


Trækvogn

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Børnetransport / Trækvogn"

Opret favoritsøgning

Tjek udvalget af billige trækvogne på GulogGratis.dk og køb en billig trækvogn online


Find en brugt trækvogn på tilbud online: På GulogGratis.dk sælges billige trækvogne

Læs mere
Det er på GulogGratis.dk, at du kan finde en Vibo trækvogn til en billig pris. Klik dig rundt blandt annoncerne med brugte trækvogne og vælg en vogn i naturfarvet træ eller en plastvogn i en flot farve. Trækvognen er et fint supplement til mere traditionelle former for børnetransport, som du naturligvis også kan købe på GulogGratis.dk. Uanset om det er en klapvogn, barnevogn, babyjogger, autostol eller cykelanhænger, du er på udkig efter, kan du finde den helt rigtige model til en billig pris på GulogGratis.dk.

På udkig efter en billig trækvogn i træ? På GulogGratis.dk finder du brugte trækvogne på udsalg

Gør indkøbsturen, strandturen eller skovturen endnu sjovere for de små med en trækvogn i træ, som du kan købe brugt og billigt på GulogGratis.dk. Ungerne kan sidde i trækvognen og følge med i omgivelserne undervejs, men du har plads til mad, drikke og legesager i vognen, så du slipper for at bære det.

En foldbar trækvogn på tilbud finder du på GulogGratis.dk, hvor brugte trækvogne sælges billigt

Find en god, brugt trækvogn til salg på GulogGratis.dk, når du vil kunne transportere ungerne på en anderledes måde. Trækvognen er både sjov og praktisk; børnene kan sidde og hygge sig sammen i vognen, når I er på tur til stranden eller i skoven, og trækvognen kan også bruges til at transportere varer, når du har handlet stort ind. Det er altid en fordel at vælge en vogn, der er nem trække uanset terrænet, så du også kommer let frem på grusstien eller i strandsandet.
Læs mindre