Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Basson baby klapvogn

Kr. 750,-

Sælgers annoncer Annoncer fra Louise P. (3)


Basson

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Klapvogn / Basson"

Opret favoritsøgning

Køb en fin Basson Baby klapvogn billigt på GulogGratis.dk: Her er brugte klapvogne på tilbud


En brugt Basson Baby klapvogn finder du til en billig pris på GulogGratis.dk

Læs mere
Find den Brio, Emmaljunga, Teutonia eller Basson klapvogn, som du leder efter, til en billig pris på GulogGratis.dk, hvor der er et stort udvalg af brugte klapvogne fra alle de kendte mærker til salg. Skal det være en tvillingevogn, paraplyklapvogn eller en kombivogn med kaleche, sele, varekurv og kørepose? Der er ikke kun mange forskellige klapvogne, men også barnevogne, babyjoggere, cykelanhængere og autostole til salg på GulogGratis.dk, så du kan tage baby med på gåturen, løbeturen, cykelturen og køretur i bilen.

Køb en billig klapvogn fra Basson online: Brugte klapvogne er på udsalg på GulogGratis.dk

Har du kastet din kærlighed på en af de smarte klapvogne fra Basson? På GulogGratis.dk sælges brugte Basson klapvogne til billige priser, så du har gode muligheder for at gøre et kup på den model, du har udset dig. Den danske producent fremstiller både barnevogne, klapvogne, kombivogne og babyjoggere. Fælles for vognene er de mange funktioner, det moderne design og et højt niveau af sikkerhed.

På udkig efter en paraplyklapvogn, kombivogn eller Basson barnevogn? Tjek de billige priser på GulogGratis.dk

Gør et kup på en brugt Basson klapvogn på GulogGratis.dk, hvor der er masser af brugte klapvogne til salg. Klapvognen har en række fordele for dig, som bor i storbyen og ofte benytter offentlig transport. Den fylder og vejer nemlig mindre end en barnevogn, så den er lettere at manøvrere med i menneskefyldte gader, ligesom den er nemmere at få med i bussen, toget eller bilen.
Læs mindre