Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

God Odder Classic X-Dream barnevogn

Kr. 3.500,-


Odder

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Barnevogne / Odder"

Opret favoritsøgning

En billig Odder barnevogn finder du på GulogGratis.dk: Her er salg af brugte barnevogne


Se de gode tilbud på børnetransport på GulogGratis.dk og køb en brugt Odder barnevogn til en billig pris online

Læs mere
Er du på udkig efter en Odder barnevogn på tilbud? På GulogGratis.dk sælges brugte barnevogne fra det populære danske mærke, så her kan du få en rigtig god barnevogn til en billig pris. Barnevognene fås i forskellige farver og med udstyr som regnslag, sele, fluenet og varekurv. Når du har fået købt barnevognen, kan du tage et kig på annoncerne med andre former for børnetransport som klapvogne, cykelanhængere, babyjoggere og autostole – og så er du klar til at tage baby med på såvel gåturen som cykel- og bilturen.

Find et godt tilbud på en Odder barnevogn med madras og regnslag på GulogGratis.dk

Køb din Odder barnevogn brugt på GulogGratis.dk og få den til en rigtig god pris. De populære barnevogne fremstilles på Odders fabrik i byen Odder syd for Aarhus. Her produceres barnevogne til både børnefamilier, dagplejere og institutioner. I sin barnevognsproduktion har den danske producent fokus på kvalitet, komfort, design og sikkerhed, så du får en barnevogn som holder længe og ser godt ud, når du triller af sted med baby.

Billige Odder barnevogne er til salg på GulogGratis.dk, hvor du også kan få en cykelanhænger eller en autostol billigt

På GulogGratis.dk finder du hurtigt en brugt Odder barnevogn på udsalg. Her er også salg af brugte barnevogne fra andre kendte mærker som Emmaljunga, Trille, Stokke og Teutonia. Uanset hvilket mærke du vælger, bør du passe godt på barnevognen og vedligeholde den ved at tage madrassen ud om natten, slå kalechen op når vognen ikke er i brug, vaske hjulene og stellet jævnligt, opbevare barnevognen tørt og varmt samt beskytte den med et regnslag i regn- og snevejr.
Læs mindre