Postnr/By

Fx 5000, Odense

Radiusfra hvor du bor

Byer

Områder

Lande

For hurtig søgning indtast
annonce id: 40558879
i søgefeltet og klik søg

Brio Sense Lilla

Kr. 3.500,-
Tilbud på lån - ansøg her
Beskrivelse:
Brio Sense har et liggemål på 98 cm. Vognen har kaleche med ventilationsåbning og optimal solbeskyttelse (UPF 50+) samt en aftagelig solskærm, som yder ekstra beskyttelse. Vognen er af kraftig og vandafvisende tekstil, som også beskytter mod vinden. Der er tydelige 3M-reflekser for optimal synlighed i mørket og en stor varekurv. Sense kan nemt klappes sammen med et enkelt greb. En god lift og fin pusletaske medfølger. Stellet er med EVA-hjul og en stabil støttefodbremse, som er nem at betjene. Styret er justerbart fra 91 til 106 cm.¨
Den er købt i januar/februar 2016 og kun været brugt til et barn. Har altid stået inde når den ikke var i brug. En smule rust ved hjulstængerne, men ellers i rigtig fin stand. Madrassen har to forskellige sider, den side hvor det er skum og den anden hvor det er uld, så kan den vendes efter behov.
Liften har aldrig været brugt, da vi havde en anden vi brugte. Der medfølger en god barnevognssele fra Odder, myggenet med søde køer på og et flot lilla regnslag fra Smallstuff med margueritter på.
Kommer fra røgfrit og dyrefrit hjem.
Pris: 3500 kr.
Bud modtages også gerne.
Flere detaljer:
Fluenet Ja Kaleche Ja
Regnslag Ja Sele Ja
Varekurv Ja Madras m/madras
Varens stand Næsten som ny Forsendelse Ja - køber betaler
Mål 98 cm Lift Ja