Andet

4
Barnevogn Bugaboo Fox 2 i 1

Barnevogn Bugaboo Fox 2 i 1

3.500 kr.

Barnevogn Bugaboo Fox 2 i 1, Klapvogn i fremragende stand efter 1 barn. Der er alle dokumenter købt i Lapsi. Tekstiler uden pletter. Sommer hætte sælges komplet. Beskrivelse: ? Thugo Foo er designet til børn fra fødslen og før de når vægte i 22 kg (op til 3-4 år) ? Anvendelse fra fødslen: Kørestole til behagelig søvn søvn på ethvert tidspunkt af året: intern størrelse 76 cm, dybde 33 cm. Stoffet beskytter mod fugt og vind, men på samme tid, det ånder godt Det har en behagelig håndtag til at bære roterende foldning, og det er let at fjerne kabinettet med den ene hånd. Klapvognen er kompakte masser foldet - det kan foldes sammen med holderen i blokken. Skriv om alle spørgsmål. Salg presserende!

7430 Ikast
fre.
Bugaboo donkey

Bugaboo donkey

5.000 kr.

Bugaboo donkey, Super fed vogn sælges - den har masser af fede funktioner og kan anvendes både som almindelig barnevogn eller klapvogn (kombivogn) med kurv til eller trækkes ud, så den bliver udvidet til en søskendevogn. Der er masser af ekstra udstyr med: Barnevognsdel (lift) med træbund Madras og ekstra luftigt madrasindlæg Klapvognsdel med ergonomisk sæde og 5-punkts sele Indkøbsnet med lange stropper, der kan bruges, hvis vognen anvendes som mono Sorte kalecher Stor underkurv Håndtag Den er super let at klappe sammen og fylder ingenting i bilen. Flot sort stel, justerbart styr, drejelige forhjul (der kan låses), kan komme igennem alle døre og er god og robust at køre med. Sæderne kan vende begge veje og lægges helt ned uden at barnet rygger sig, hvilket er virkelig smart (vi havde før en emmaljunga, hvor vores søn vågnede hver gang vi skulle gøre sædet fladt, da han "faldt" bagover - her "flipper" man det bare ned, så barnet bliver liggende). Købskvittering kan gives med (til forsikring o.lig. - original kvittering er blevet væk).

2700 Brønshøj
16. nov.
Bugaboo frog bud

Bugaboo frog bud

500 kr.

Bugaboo frog bud, Fin og velholdt bugaboo fox2 complete duovogn med rejsekuffert m hjul under sælges

6771 Gredstedbro
3. nov.
Barnevogn

Barnevogn

350 kr.

Barnevogn, liggemål 85 cm, Nærmest ubrugt Bugaboo, med flere funktioner. Børnene er blevet for store, så samler bare støv i kælderen. Jeg ser ikke beskeder på siden så ring for nærmere info. Tlf: 60680633

2800 Kongens Lyngby
11. okt.