Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Tripp Trapp stol

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Børnemøbler / Tripp Trapp stol"

Opret favoritsøgning

Køb den velkendte Tripp Trapp stol billigt på GulogGratis.dk: Her er salg af brugte højstole


En billig Stokke Tripp Trapp stol finder du på GulogGratis.dk: Køb brugte børnemøbler online

Læs mere
Er du på udkig efter den velkendte Tripp Trapp stol? Så er det på GulogGratis.dk du finder, hvad du søger! Her kan du nemlig klikke dig rundt blandt annoncer med brugte Stokke stole i lakeret eller hvidpigmenteret bøg og give dit bud på den højstol, som passer bedst til dit barn. Du kan naturligvis også få andre slags børnemøbler på GulogGratis.dk, hvor både senge, borde, reoler og billeder til børneværelset sælges til billige priser.

Find en brugt Tripp Trapp stol på tilbud online: Se det fine udvalg af billige højstole på GulogGratis.dk

Køb en brugt Tripp Trapp stol på GulogGratis.dk, så baby kan sidde med ved spisebordet. Den populære højstol kan indstilles, så siddehøjden passer til bordhøjden; på den måde kan familiens yngste medlemmer også sidde til bords sammen med resten af familien. I den smarte Stokke stol sidder dit barn desuden både komfortabelt og sikkert, fordi stolen har mulighed for fodstøtte og er forsynet med en bøjle, som holder barnet på plads.

Få fat i en Tripp Trapp stol til en billig pris på GulogGratis.dk: Her er Stokke højstole på udsalg

Der er mange fordele ved at vælge en Tripp Trapp stol til dit barn. Den praktiske højstol er for eksempel anvendelig i lang tid, fordi den kan indstilles, så den passer til dit barns højde og justeres efterhånden, som barnet vokser. Stokke stolen er kendt for sit smarte design, sin solide kvalitet, siddekomfort og sikkerhed – og på GulogGratis.dk kan du gøre et kup på den populære højstol, som sælges brugt online.
Læs mindre