Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Børnemøbler / Højstol"

Opret favoritsøgning

Køb en brugt højstol til en billig pris på GulogGratis.dk: Her er brugte Tripp Trapp højstole til salg


Brugte højstole sælges billigt på GulogGratis.dk: Find en gammeldags højstol på tilbud online

Læs mere
Det er på GulogGratis.dk, at du kan få en Stokke, Tripp Trapp, IKEA eller Brio højstol til en billig pris – her er nemlig salg af brugte højstole fra alle de kendte mærker. Udvalget byder på justerbare højstole i malet eller lakeret bøg, så du har gode muligheder for at finde netop den stol, som passer ind i dit hjem. På GulogGratis.dk kan du også gøre gode handler på andre børnemøbler som babysenge, reoler, skriveborde og vugger, og du kan naturligvis også selv sætte de møbler, som dine børn er vokset fra, til salg online. Opret dig som bruger i dag og lav din egen annonce med tekst og billeder efter eget valg.

Leder du efter en billig Tripp Trapp højstol? På GulogGratis.dk sælges brugte højstole til billige priser

Der er mange fordele ved at vælge en justerbar højstol til baby. Stolens siddehøjde kan afstemmes med bordhøjden, så dit barn kan sidde med ved spisebordet sammen med resten af familien. Højstolen kan ofte justeres efter barnets størrelse, så barnet kan bruge stolen i lang tid, selvom det er i voksealderen. Hvis højstolen har fodstøtte, sidder barnet ekstra godt og komfortabelt ved bordet. Tag et kig på udvalget af brugte højstole til salg på GulogGratis.dk og find den helt rigtige stol til dit barn online.

Find en Stokke højstol på udsalg på GulogGratis.dk: Her er salg af brugte børnemøbler

Sikkerheden er en afgørende faktor, når du skal købe en højstol til dit barn. Hvis højstolen har sele, bælte, mavebøjle og skridtstop er barnet godt sikret, når det sidder i stolen. Højstolen må ikke have åbninger, hvor barnets kan få fingre, hænder eller fødder i klemme, og den må heller ikke have skarpe kanter. Højstolen skal stå så stabilt, at den ikke risikerer at vælte, selvom barnet sidder uroligt eller klatrer på stolen. Blandt annoncerne med brugte højstole til salg på GulogGratis.dk, finder du hurtigt en solid og sikker stol til dit barn.
Læs mindre