Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Babyseng

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Børnemøbler / Babyseng"

Opret favoritsøgning

Køb en brugt babyseng til en billig pris på GulogGratis.dk: Her er salg af vugger og tremmesenge


Find en Leander eller Stokke babyseng på tilbud på GulogGratis.dk, hvor brugte babysenge sælges til billige priser

Der er et stort udvalg af brugte baby senge til salg på GulogGratis.dk, så her har du gode muligheder for at finde den helt rigtige seng til din baby til en billig pris. Blandt annoncerne med brugte babysenge kan du være heldig at finde et godt tilbud på en brugt babyseng fra IKEA, Stokke, Leander eller Babysam. Her er også andre slags senge som vugger, tremmesenge og juniorsenge til salg samt salg af second hand børnemøbler som højstole, reoler og skriveborde. Start derfor jagten på en billig vugge eller baby seng online og gør et kup på en god seng til dit barn.

Læs mere
Køb en brugt Stokke eller Leander babyseng billigt på GulogGratis.dk: Find en billig seng til baby online

Blandt udvalget af brugte babysenge til salg på GulogGratis.dk, finder du hurtigt en god og billig seng til din baby. Det er vigtigt at vælge en stabil seng i et robust materiale, så sengen kan holde til flere års daglig brug, hvor barnet både ligger, står op og hopper i sin seng. Det er desuden en fordel at vælge en babyseng med forskellige indstillingsmuligheder, så sengen kan vokse med barnet, og I kan have glæde af den længere. Husk også at købe en god madras til babysengen, så dit barn ligger behageligt i sengen.

Find en billig vugge eller babyseng online: På GulogGratis.dk er der brugte babysenge på udsalg

Tjek udvalget af brugte babysenge på GulogGratis.dk og køb en billig seng til baby online. Når du skal vælge en babyseng er sikkerheden naturligvis en vigtig faktor. Først og fremmest må sengen ikke have åbninger, hvor barnet kan få fingre, hænder og fødder i klemme. Hvis babysengen har variabel bundhøjde, kan du justere bundhøjden efterhånden som barnet selv kan rejse sig og stå op i sengen, så barnet ikke kan kravle eller falde ud af sengen.
Læs mindre